Keystone logo
© BIMM University
The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

The Aga Khan University’s Institute for the Study of Muslim Civilisations

Introducere

Despre ISMC

ISMC a fost fondată în 2002, căutând să ocupe spațiul liber în discursul asupra lumii musulmane prin promovarea bursei care deschide noi perspective asupra societăților musulmane. Considerăm aspecte cheie precum tradiția și modernitatea, religia și statul, pluralismul și unitatea și natura comunității într-o epocă de legătură și schimbare globală.

Mandatul nostru este să abordăm provocările fundamentale ale condiției umane, întrucât acestea sunt exprimate în societățile diverse ale lumii musulmane și ale diasporei sale.

Londra oferă locația ideală pentru Institut, cu aroma sa internațională; scena culturală excelentă, atât istorică cât și contemporană; înfloritoare arte și comunități academice; și ca oraș în care este încurajată libertatea de gândire și de exprimare.

Telurile noastre

 • Studierea sistemelor de gândire morală și etică, a structurilor de guvernare și a vieții publice și a expresiilor artistice și creative sub toate formele.
 • Crearea de oportunități de interacțiune între mediul academic și alți profesioniști, astfel încât să se înțeleagă înțelegerea problemelor presante ale vieții publice care afectează societățile musulmane.

Zece motive pentru a alege ISMC

 1. Un grad unic de trei semestre în timpul căruia vi se va oferi posibilitatea de a învăța o limbă și de a înțelege profund culturile musulmane.
 2. Unitatea de cazare exclusivă se află la două minute de mers pe jos de campus.
 3. Explorați arhitectură, literatură, religie, istorie, artă, politică, drept și multe altele în contexte musulmane cu cadrele noastre universitare de specialitate.
 4. Studiați în centrul Aga Khan, construit special, încorporând o colecție de grădini islamice, curți și terase.
 5. Petreceți-vă timp într-unul dintre cele mai diverse orașe din lume. Consultați obiectivele turistice din multitudinea de experiențe și perspective culturale din Londra.
 6. Biblioteca Aga Khan este un spațiu dedicat, pe două etaje, care se deschide pe Terasa Învățării.
 7. Opțiunea de a petrece o lună în străinătate la un curs de imersiune de limbi străine într-o țară de limbă arabă sau persană.
 8. Bucurați-vă de o viață socială vibrantă, cu excursii organizate în Marea Britanie și activități locale.
 9. Participa la numeroase evenimente organizate de ISMC, precum și universități din jur, inclusiv SOAS, Birkbeck și UCL.
 10. Urmărește pe urmele studenților noștri în studii de doctorat sau oportunități de carieră din întreaga lume.

După ISMC

Absolvenții noștri sunt un grup divers și urmează acum cariere în jurnalism, consultanță în predare și afaceri, lucrează pentru organizații, inclusiv Crucea Roșie, BBC, Musulmanul Ajutor și Banca Mondială. În plus, o serie de absolvenți ISMC lucrează acum pentru rețeaua de dezvoltare Aga Khan, contribuind la obiectivele sale de dezvoltare în proiecte din întreaga lume.

Unii absolvenți aleg să continue studii și au intrat în unități precum Universitatea din Oxford, Universitatea din Victoria, Universitatea Harvard și Universitatea Princeton. Mulți merg să urmeze o carieră academică, predând în universități și continuând propriile cercetări în domenii specifice de expertiză.

Programul de MA al ISMC este o calificare cu adevărat globală, care deschide porți către multe trasee de carieră diferite. Studenții noștri lucrează și studiază în întreaga lume, inclusiv Tunisia, Kuweit, Canada, Pakistan și Marea Britanie.

Despre Universitatea Aga Khan

Înființată în 1983, Universitatea Aga Khan (AKU) este un hibrid unic: o instituție de excelență academică care este și un agent pentru dezvoltare socială. Universitatea are campusuri și programe în Asia de Sud, Europa și Africa.

Universitatea operează pe principiile de bază ale impactului, calității, relevanței și accesului și își pregătește studenții pentru a conduce schimbarea în societățile lor și pentru a prospera în economia globală. Prin intermediul politicii sale riguroase de admitere și a programelor noastre de asistență financiară sensibile la nevoi, Universitatea oferă celor mai promițători lideri și gânditori ai zilei de mâine oportunitatea de a servi și abilitățile de a ajuta comunitățile să își rezolve provocările cele mai presante.

Universitatea Aga Khan din Londra este membră a departamentului cunoștințelor, care este un parteneriat de aproximativ 90 de organizații academice, culturale, de cercetare, științifice și media în creștere. Aceste organizații sunt implicate activ în promovarea și diseminarea cunoștințelor și se află pe o rază de o mile de Crucea Regelui. Acestea includ Universitatea din Londra, Google, The Crick Institute și The Guardian.

Mărturii studențești

Locații

 • London

  The Aga Khan University (International) UK 210 Euston Road, NW1 2DA, London

  Întrebări