Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Introducere

Despre noi

Thammasat Business School este situat în centrul orașului Bangkok Metropolis, cunoscut sub numele de "Orașul Îngerilor". Bangkok este un centru de afaceri și de investiții în Asia de Sud-Est. Orașul oferă un amestec perfect de tradiție thailandeză, cultură și stil modern de viață în epoca tehnologiei. Vizitatorii din întreaga lume sunt atrasi de modul colorat de viață al rezidenților din Bangkok, împreună cu patrimoniul istoric al orașului. Mai mult decât atât, rețelele de cunoștințe din întreaga lume sunt legate printr-o rețea de informații sofisticate în acest centru al învățământului superior din Thailanda. Oamenii din toate categoriile de viață vin în Bangkok pentru a explora și a învăța ceva nou.

Scopul inițial al Facultății de Comerț și Contabilitate a fost de a oferi programe de licență în diferite domenii funcționale de afaceri în Thailanda. Un aspect al moștenirii sale este că Universitatea Thammasat este o universitate publică în care structura administrativă, politicile, procedurile și bugetarea sunt mai degrabă ca serviciul public decât o instituție internațională de învățământ superior de secol XXI.

Învățarea în atmosferă energetică

Thammasat Business School oferă programe academice la ambele campusuri Tha Prachan și Rangsit. Aceste programe se desfășoară într-o atmosferă care stimulează învățarea activă. La campusul Tha Prachan, studenții se află aproape de sectorul de afaceri, deoarece acest campus este situat în inima Bangkok-ului. Este înconjurată de întreprinderi mici și mari. Campusul Rangsit este situat într-o suburbie nordică din Bangkok. Campusul este bine conectat la centrul Bangkokului cu transport convenabil. Rangsit campus este un complex mare înconjurat de natura. În interiorul campusului există dormitoare, centre sportive și diverse spații academice, care sunt, de asemenea, situate în apropierea Institutului Asiatic de Tehnologie (AIT) și a Thailand Science Park. Împreună, aceste trei organizații au format un cluster de educație de înaltă calitate, cu o atmosferă educațională excelentă.

VIZIUNE

"Lider în educația inovatoare în afaceri și contabilitate"

MISIUNE

Dezvoltarea competențelor manageriale și Thammasat Spirit pentru lideri, manageri și antreprenori.

VALORI

Universitatea Thammasat a început ca Universitatea Populară cu un angajament ferm față de democrație. Aceasta este moștenirea Thammasat Business School (TBS). Școala pune accentul pe buna guvernare, responsabilitatea socială și comportamentul etic. TBS se angajează în programe inovatoare care au o valoare adăugată, durabilă și cu impact pozitiv asupra afacerilor și social. Absolvenții TBS sunt recunoscuți pentru independența, creativitatea și angajamentul față de managementul responsabil.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS ȘI AACSB ACCREDITATE

EQUIS caută un echilibru între calitatea academică ridicată și relevanța profesională asigurată de o interacțiune strânsă cu lumea corporațiilor. O interfață puternică cu lumea afacerilor este, prin urmare, o cerință atât de mare ca și potențialul puternic de cercetare. EQUIS acordă o importanță deosebită creării unui mediu eficient de învățare care să favorizeze dezvoltarea abilităților manageriale și antreprenoriale ale studenților și încurajează simțul responsabilității globale. De asemenea, se caută inovarea în toate privințele, inclusiv în ceea ce privește proiectarea și pedagogia programelor. Instituțiile care sunt acreditate de EQUIS trebuie să demonstreze nu numai o calitate generală ridicată în toate dimensiunile activităților lor, ci și un grad ridicat de internaționalizare. În cazul companiilor care recrutează în întreaga lume, studenții care aleg să-și facă educația în afara țărilor lor de origine și școlile construind alianțe transfrontaliere și continente, este nevoie de o creștere rapidă a acestora pentru a putea identifica acele instituții din alte țări care oferă servicii de înaltă calitate educație în managementul internațional.

AACSB International - Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate (AACSB) leagă educatorii, studenții și mediul de afaceri pentru a atinge un obiectiv comun: de a crea următoarea generație de mari lideri.

Sinonim cu cele mai înalte standarde de excelență din anul 1916, AACSB furnizează servicii de asigurare a calității, informații de educație în afaceri și servicii de dezvoltare profesională pentru peste 1.600 de organizații membre și peste 800 de școli de afaceri acreditate din întreaga lume.

Atunci când organizațiile educaționale, profesionale și de afaceri devin membre ale AACSB Business Education Alliance, ele fac parte dintr-o mișcare unită pentru a îmbunătăți calitatea educației în afaceri din întreaga lume. AACSB conectează, împărtășește și inspiră inovația și calitatea în întreaga rețea membră, precum și în comunitatea de afaceri. Forța colectivă a organizației se bazează pe perspective diverse, o mentalitate globală și un angajament de a face diferența.

Locații

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Întrebări