Keystone logo
Texila American University

Texila American University

Texila American University

Introducere

Împingând granițele Cunoașterii

Texila American University dezvoltă minți minunate în domeniul medicinei de mai bine de un deceniu. Reprezentați printr-o tradiție de inovație și cercetare, depărtăm noi baze, împingem granițele cunoașterii și facem un impact asupra vieții studenților noștri. Dorim să continuăm această tradiție pentru un viitor care să ne definească munca și recunoașterea pe scena internațională.

Viziune

 • Să fii recunoscut ca un lider angajat în excelența în învățământul superior, cercetare și inovare care îndeplinește aspirațiile comunității globale.

Misiune

 • Pentru a redefini și revoluționa educația internațională oferind formare actualizată, modernă și excelentă în domeniile științelor sănătății, tehnologiei informației și comunicațiilor, management, educație, științe aplicate și toate domeniile posibile pe care un cursant le caută să se angajeze cu TAU.
 • Să respecte cele mai înalte standarde de etică, integritate și îngrijire plină de compasiune pentru studenți și comunitate în general.
 • Pentru a face Texila American University mândră de a fi cea mai durabilă universitate din lume prin crearea, diseminarea și aplicarea de cunoștințe care pot fi acționate.

Valori și cultură Texila

„Realizăm excelența prin captivarea sistemului nostru integral de valori”

Clienți

Apreciem clienții noștri, deoarece aceștia sunt centrul activităților noastre.

oameni

Apreciem, implicăm, entuziasmăm și recompensăm.


Conducere

Apreciem conducerea fără titlu.


Integritate

Apreciem integritatea, transparența, onestitatea și suntem etici.


Inovație și creativitate

Apreciem inovația în muncă și creativitatea în gândire.

Responsabilitate

Acțiunile noastre creează valoare pentru părțile interesate, beneficiind astfel de comunitate în general.

Creștere globală

Apreciem creșterea durabilă care promovează profitabilitatea pentru a ne alimenta aspirațiile globale.

Acreditare, afilieri și calități de membru

TAU Guyana

Consiliul Național de Acreditare din Guyana

TAU este recunoscut de către Departamentul Educației prin înregistrare la Consiliul Național de Acreditare din Guyana.

Consiliul Medical din India

TAU este recunoscut conform Legii Consiliului Medical din India din 1956 Secțiunea 13 (4A) și (4B). Numele universității poate fi verificat pe site-ul MCI.

Directorul Mondial al Școlilor Medicale (WDOMS)

Texila American University este listată în Directoarele AVICENNA, care este o bază de date cu școli, colegii și universități pentru educație în sănătate. Acesta enumeră informații exacte, actualizate și cuprinzătoare despre fiecare institut.Comisia educațională pentru absolvenții de medicină străină

TAU este aprobat de ECFMG, care evaluează disponibilitatea absolvenților medicali internaționali pentru a obține rezidențiat sau programe de bursă în Statele Unite. Absolvenții din Texila sunt eligibili să aplice și să participe la orice etapă a USMLE pentru îndeplinirea cerințelor de certificare ECFMG pentru pozițiile de rezidență din SUA.

TAU Zambia

Autoritatea pentru învățământul superior din Zambia

Texila American University este aprobată de Autoritatea pentru Învățământ Superior (HEA), Ministerul Învățământului Superior, Zambia.


Consiliul profesiilor din sănătate din Zambia

Texila American University este aprobată de Consiliul profesiilor din sănătate din Zambia (HPCZ) pentru oferirea de programe medicale și de asistență medicală. Programele noastre MBChB și MPH sunt acreditate de HPCZ.

Camera de Comerț și Industrie din Zambia

Înregistrat la Camera de Comerț și Industrie Zambia (ZACCI). Recunoscută de ZACCI - cea mai importantă organizație din sectorul privat din Zambia care reprezintă o rețea imensă de companii din țară.

DBLP (programe de învățare la distanță și combinate)

Universitatea din Nicaragua Centrală (UCN)

Texila American University în parteneriat academic cu Universitatea din Nicaragua Centrală (UCN), oferă programe de învățare la distanță și mixte.
Asociația internațională pentru învățarea la distanță

Texila American University este membru acreditat al Asociației Internaționale pentru Învățarea la Distanță (IADL). IADL a fost înființat pentru a promova excelența în programele de învățare deschisă, la distanță și mixte și oferă validarea și recunoașterea sistemului pentru furnizorii de cursuri din întreaga lume.

Consiliul internațional pentru educația deschisă și la distanță

Texila American University este membru instituțional aprobat al Consiliului internațional pentru educație deschisă și la distanță (ICDE). Este o organizație globală de vârf pentru îmbunătățirea calității educației deschise, la distanță, flexibile, e-learning și online.

Centrul internațional pentru integritate

Texila American University este membru al Centrului Internațional pentru Integritate Academică (ICAI). ICAI lucrează pentru identificarea, promovarea și afirmarea valorilor integrității academice în rândul studenților, facultăților, profesorilor și administratorilor.

Pactul Global

Texila American University a fost adăugată la registrul participanților la Programul Pactului Global al Națiunilor Unite.
Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Lusaka

  Plot No: 37605, KPTF Office Park, Lake Road, , Lusaka

  • Sharjah

   Fujairah Administrative Office: C/O. India Trade & Exhibition Centre m.e Office No. 220, P.O.Box 66301, , Sharjah

   • Georgetown

    Lot 24-42, Plantation, Providence, East Bank, , Georgetown

   • Texas City

    6860 North Dallas Parkway, Suite 200, Plano, Texas, TX 75024,, , Texas City

    • Bel Air

     C/O JTC, Suite 2004 Level 2, Alexander House 35 Cybercity,, , Bel Air

     • Lusaka

      Addis Ababa Drive,4, , Lusaka

      Întrebări