Keystone logo
Texas Christian University Bob Schieffer College of Communication

Texas Christian University Bob Schieffer College of Communication

Texas Christian University Bob Schieffer College of Communication

Introducere

Misiunea Colegiului de Comunicare Bob Schieffer este „de a educa studenții să gândească, să acționeze și să comunice eficient, etic, critic și creativ într-un mediu global care le îmbogățește viața personală și profesională”.

Credem că comunicarea etică, veridică și adecvată este esențială pentru identitatea umană și se aplică unei varietăți de cariere și experiențe.

În cele patru departamente ale noastre - Studii de comunicare; Film, televiziune și mass-media digitală; Jurnalism; și comunicare strategică - aplicăm teoria comunicării, principiile și istoria abilităților profesionale și analitice actuale, astfel încât studenții noștri să absolvească calitatea de practicieni de comunicare flexibili, cu gândire critică și rezolvare de probleme.

Cursurile noastre sunt active și personale, punând accent pe învățarea angajată. Facultatea noastră își leagă pregătirea științifică de cercetare de cursurile pe care le predau studenților noștri. Asta înseamnă că un curs de comunicare familială va fi predat de un profesor care a publicat articole în reviste despre modul în care familiile funcționează prin conflict sau un curs de drept media va fi predat de un profesor care a scris o carte despre legea și etica utilizării rețelelor sociale. . Prea, facultatea noastră este accesibilă, implicată mentori studenților noștri.

Departamentele noastre oferă o gamă largă de experiențe de învățare pentru studenți pentru a completa și a consolida abilitățile cheie dobândite la cursuri. Aceste oportunități includ raportarea și editarea de știri pentru platformele noastre media studențești, producerea și găzduirea de programe pentru postul nostru de radio, analizarea și direcționarea mesajelor publicitare și de relații publice pentru clienții comunității deservite de agenția noastră studențească, lucrul în camera de control ca parte a unei transmisiuni de echipaj un eveniment sportiv live, călătorind într-o echipă de criminalistică și dezbatere la competiții de turnee sau studiind în întreaga lume sau în Washington, DC Aceste experiențe nu numai că încurajează învățarea, ci ajută studenții noștri să facă rețea cu colegii lor din colegiul nostru, care cimentează personalul și relațiile profesionale pe care ni le spun absolvenții noștri sunt înrădăcinate în zilele lor în colegiul nostru.

Având în vedere locația noastră în zona metropolitană Fort Worth și Dallas, rețeaua ulterioară a studenților noștri și își dezvoltă abilitățile profesionale prin internarea la organizații non-profit locale, în redacțiile de televiziune, pentru francizele naționale sportive, în agențiile de publicitate și relații publice și pentru video și companii de producție cinematografică.

Adăugați împreună cursurile noastre provocatoare din punct de vedere academic, profesori experți, experiențe de învățare în afara clasei, rețele și stagii și ce produceți? Absolvent al Colegiului Schieffer: un profesionist extrem de pregătit, agil, creativ, atent.

Locații

  • Fort Worth

    South University Drive,2805, 76129, Fort Worth

    Întrebări