Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Texas A&M University Commerce College of Humanities, Social Sciences & Arts

Introducere

COLEGIUL UMANITĂȚILOR, ȘTIINȚELOR SOCIALE ȘI ARTE ...

În numele studenților, personalului și facultății Colegiului de Științe Umaniste, Științe Sociale și Arte, BINE AȚI VENIT pe pagina noastră de pornire! Suntem încântați că vă interesează colegiul și programele noastre.

De la cursurile dvs. din programa academică de bază, până la aria principală de studiu selectată, până la eforturi remarcabile atât în interiorul, cât și dincolo de cadrul tradițional al clasei, vă veți găsi plasat în mod unic în colegiul nostru. Departamentele din colegiu reprezintă atât domeniile tradiționale, cât și cele emergente ale cunoașterii, care nu numai că vă vor susține interesele actuale, ci vă vor ajuta să descoperiți și să definiți noi domenii de îmbogățire.

Ca student în colegiul nostru, veți învăța să comunicați clar și eficient, să înțelegeți problemele literare, istorice, sociologice și geo-politice și să apreciați și să participați la artele vizuale și spectacolului. Vi se vor oferi oportunități de a vă angaja în diverse evenimente și spectacole culturale și artistice și de a vă cufunda în căutări de excelență intelectuală care vă vor modela experiențele pe tot parcursul vieții pe căi personale și profesionale.

Indiferent ce vă place, aveți ocazia să participați la colegiul nostru!

Cu sinceritate,

William F. Kuracina, decan

MISIUNEA COLEGIULUI

Colegiul este locul educației creative și de artă liberală la Texas A&M University-Commerce și se străduiește spre excelență și o viziune globală în eforturile sale.

Colegiul împuternicește studenții să comunice clar și eficient, să înțeleagă problemele literare, istorice, sociologice și geo-politice și să aprecieze și să participe la artele vizuale și spectacolului.

Colegiul servește studenți, facultate, personal, absolvenți și, comunitatea în ansamblu - regional, național și internațional - și se străduiește spre diversitate în toate activitățile sale.

Locații

  • Commerce

    Campbell Street,2200, 75428, Commerce

    Întrebări