Keystone logo
Texas A&M University College of Liberal Arts

Texas A&M University College of Liberal Arts

Texas A&M University College of Liberal Arts

Introducere

La fel ca și colegii similare din întreaga țară, Colegiul de Arte Libere de la Universitatea Texas A&M servește unui scop educațional critic în producerea de studenți de licență și absolvenți bine pregătiți pentru a duce vieți productive care se îndeplinesc atât profesional, cât și personal și care contribuie la îmbunătățirea societății. . Atingem experiența educațională a oricărui student universitar la Texas A&M, fie prin oferte curriculare de bază, cursuri avansate în specializări în domenii din științele umaniste, științe sociale sau în afara clasei în experiențe transformative, cum ar fi studiul în străinătate, forumuri pentru practicarea discursului civil, și informarea către o mare varietate de parteneri comunitari.

Ne propunem să devenim un model național pentru cum arată un colegiu inovator de arte liberale într-o mare universitate publică de cercetare. Construind pe punctele noastre forte; angajându-se serios la predarea, cercetarea și serviciile care sunt solicitate de către profesori, personal și studenți din secolul XXI; și îmbrățișând pe deplin contribuțiile critice ale colegiului nostru la viitorul Texas A&M, ne propunem să demonstrăm rolul important pe care îl joacă educația de arte liberale în viitor.

Elementul central al educației pentru arte liberale este învățarea despre toate aspectele condiției umane, din trecut și prezent. Studiem cum se comportă oamenii din întreaga lume; cum funcționează creierul lor; modul în care se exprimă creativ în literatură, limbă și performanță; modul în care iau decizii; modul în care se organizează și se comportă; și cum se văd pe ei înșiși și pe ceilalți. Pe baza acestei cunoștințe largi, construim abilitatea de a asculta și de a vorbi unii cu alții, de a ne pune întrebări dificile (inclusiv despre noi înșine), de a tolera ambiguitatea și de a comunica profund în scris și vorbind. Învățăm să citim și să gândim critic și să distingem opinia de fapt.

Locații

  • College Station

    Bizzell Street,400, 77843, College Station

    Întrebări