Keystone logo
Texas A&M University College of Architecture

Texas A&M University College of Architecture

Texas A&M University College of Architecture

Introducere

Creativitatea, inovația și activitățile științifice sunt semnele distinctive ale programelor noastre.

Colegiul de Arhitectură oferă o educație de vârf într-o gamă diversă de discipline care abordează provocările critice și complexe din mediile noastre naturale, construite și virtuale. După absolvire, studenții sunt pregătiți să devină lideri în domeniile lor și să facă diferența în lume.

Programele noastre universitare și postuniversitare în arhitectură, arhitectură peisagistică, planificare urbană, științe ale construcțiilor, dezvoltare a terenurilor și a proprietății și vizualizare se clasează în mod constant printre cele mai bune din țară, în topul listelor celor mai elite școli și remarcându-se printre instituțiile private costisitoare. Planurile noastre de învățământ includ elementele fundamentale tradiționale ale fiecărei discipline, precum și colaborarea interdisciplinară și oportunitățile de învățare cu impact ridicat, cum ar fi studiul în străinătate, stagii profesionale și sprijin pe tot parcursul vieții de la Rețeaua Aggie.

Ca parte a unei instituții de cercetare de nivel 1, Colegiul de Arhitectură oferă studenților licenți și absolvenți experiență reală și de teren care lucrează alături de cercetătorii facultății din laboratoarele, centrele de cercetare și institutele lor, concentrându-se pe o varietate de domenii, inclusiv proiectarea unităților de asistență medicală, locuințe, conservare istorică, reziliență și recuperare a pericolelor și leadership în industriile de proiectare și construcții.

Locații

  • College Station

    College Station, Statele Unite ale Americii

    Întrebări