Keystone logo
Texas A&M University Bush School of Government and Public Service

Texas A&M University Bush School of Government and Public Service

Texas A&M University Bush School of Government and Public Service

Introducere

Școala de guvern și serviciu public Bush a fost fondată în 1997 sub filosofia președintelui George HW Bush conform căreia „serviciul public este o chemare nobilă”. De atunci, Școala Bush a continuat să reflecte acea noțiune din curriculum, cercetare și experiență studențească și a devenit o instituție absolventă în afaceri publice și internaționale.

Școala Bush oferă patru programe postuniversitare pentru studenții care aspiră la o carieră în serviciul public. Diplomele în administrație și servicii publice, afaceri internaționale și politici internaționale, precum și un master executiv online în administrație și servicii publice, dezvoltă lideri de principiu pentru cariere profesionale în serviciul public. Școala Bush oferă, de asemenea, certificate de absolvent în afaceri internaționale avansate, securitate internă, management nonprofit și management public. Școala Bush s-a alăturat mai multor departamente Texas A&M pentru a oferi șapte programe de licență / masterat pe 5 ani (3 + 2) care permit studenților să intre la școala Bush la începutul celui de-al patrulea an și să primească atât licență, cât și masterat în cinci ani.

Viziunea școlii Bush de a inspira excelența în nobila chemare a serviciului public va fi extinsă cu deschiderea site-ului de predare Washington, DC. Cursurile încep la începutul anului 2021, site-ul de predare oferind instrucțiuni către diploma de Master of International Policy (MIP), un program non-teză de 30 de ore de credit.

Un curriculum riguros și o facultate recunoscută la nivel internațional au propulsat Școala Bush să se claseze în primele 12% din școlile absolvite de afaceri publice din țară, potrivit US News & World Report, 2020. Printre universitățile publice, Școala Bush este clasată în top 20 de programe de afaceri publice. În 2020, Școala Bush a fost numită nr. 1 a clasat „cea mai bună valoare” atât în programele MPA rezidențiale, cât și în programele Executive MPA online, de către Value College.

Locații

  • College Station

    George Bush Drive West, 77845, College Station

    Întrebări