Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Texas A&M University at Galveston

Texas A&M University at Galveston

Texas A&M University at Galveston

Introducere

Universitatea Texas A&M de la Galveston este sursa tuturor lucrurilor „orientate spre ocean” la Texas A&M University. TAMUG oferă un amestec unic de programe maritime și maritime, inclusiv majore în științe, afaceri, inginerie, arte liberale și transport.

Texas A&M Galveston este o instituție cu scop special de învățământ superior pentru învățământ universitar și absolvent în studii marine și maritime în științe, inginerie și afaceri și pentru cercetare și servicii publice legate de domeniul general al resurselor marine. Instituția se află sub conducerea și controlul Consiliului Regenților din Texas A&M University System, cu diplome oferite sub numele și autoritatea Universității Texas A&M de la College Station.

Universitatea Texas A&M este acreditată de Asociația din sud a colegiilor și școlilor Comisiei pentru colegii pentru a acorda diplome de bacalaureat, master și doctorat.

Călătoriile în ocean, navigarea în Golful Galveston, experimentele pe malul mării și studiile independente completează experiența riguroasă în clasă din campusul nostru insular.

Mediul campusului de pe mare completează ofertele curriculare unice. Atmosfera favorizată de facultate, personal și studenți subliniază relația intimă dintre Universitate și mare.

Locații

  • Galveston

    Seawolf Parkway,200, 77554, Galveston

    Întrebări