Keystone logo
Temple University College of Liberal Arts

Temple University College of Liberal Arts

Temple University College of Liberal Arts

Introducere

Colegiul de Arte Libere al Universității Temple pregătește studenții să devină inovatori în toate domeniile, în toate industriile. Suntem gânditori civici, conștienți la nivel global, creatori, factori și asumători de riscuri. Suntem acasă la mai mult de 5.500 de studenți din 28 de departamente și programe care oferă o experiență de colegiu de arte liberale concentrată într-o universitate de cercetare urbană.

Declarație privind diversitatea, echitatea și incluziunea

Colegiul de Arte Liberale exemplifică valorile de bază ale diversității și incluziunii Universității Temple: crearea și susținerea unei comunități de predare, învățare și cercetare care nu numai că include, dar salută și valorizează diferențele bazate pe religie, rasă, etnie, naționalitate, sex, identitate de gen, sexual orientarea, dizabilitatea, starea de veteran, vârsta și starea familială / civilă.

Aceasta este opera vieții noastre

Credem că o diplomă în arte liberale te pregătește pentru mai mult decât un simplu loc de muncă. Vă învățăm cum să gândiți creativ și critic, să rezolvați probleme și să cultivați inteligența socială. Studenții noștri învață la cursuri de tip seminar, efectuează cercetări cu facultăți premiate și câștigă experiență din lumea reală prin stagii, programe de studiu în străinătate și oportunități de servicii comunitare.

Veți stăpâni discipline importante și veți intra în forța de muncă cu abilitatea de a scrie, de a raționa, de a analiza, de a pivota și de a vă angaja cu îndrăzneală cu lumea din jur. De aceea, absolvenții noștri posedă abilitățile și talentele esențiale pe care angajatorii le prețuiesc: gândire critică, creativitate și încredere.

Faceți declarația dvs. într-un oraș major

Oferim 35 de specialități, 36 de minori, 15 masterate, 13 programe de doctorat și posibilități nesfârșite în Philadelphia.

Universitatea Temple este în centrul acțiunii.

Aveți ocazia unică de a face din Philadelphia clasa dvs. în timp ce primiți o educație de talie mondială. Orașul Iubirii Frățești nu oferă nimic. Explorați Muzeul Barnes și Muzeul de Artă din Philadelphia. Vedeți un spectacol la Centrul Kimmel. Prinde un joc Eagles la Linc. Savurați mâncare incredibilă - de la brânzeturi la gogoși, până la bucătăria locală și etnică decadentă.

Locații

  • Philadelphia

    West Berks Street,1114, 19122, Philadelphia

    Întrebări