Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Temple University College of Engineering

Temple University College of Engineering

Temple University College of Engineering

Introducere

Oportunități de inginerie

Colegiul de Inginerie al Universității Temple oferă studenților o educație de inginerie de calitate, la prețuri accesibile, de peste 50 de ani. Facultatea noastră de renume se află la vârf de cercetare, publicând în numeroase reviste revizuite de colegi și primind subvenții de la surse de finanțare prestigioase, cum ar fi Armata SUA, Fundația Națională pentru Științe, Institutele Naționale de Sănătate și diverse surse private de finanțare. Colegiul este situat pe campusul principal al Universității Temple din Philadelphia, un oraș în fruntea științei și tehnologiei. Studenții de la Temple University beneficiază de faptul că fac parte dintr-una dintre cele mai mari, mai diverse și mai cuprinzătoare instituții publice de cercetare din Statele Unite.

Programele noastre flexibile de masterat permit studenților să își adapteze educația la interesele lor academice și profesionale și oferă oportunități de colaborare cu fiecare departament de la Colegiul de Inginerie, precum și cu alte școli și colegii din Templu, cum ar fi Colegiul de Științe și Tehnologie, Colegiul Publicului. Health, Școala de Afaceri Fox și Școala de Medicină Katz.

121071_COE-Building-27.jpg

121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Mesajul lui Dean

Este cu mândrie extraordinară că eu servesc ca decan al Colegiului de Inginerie în această perioadă de creștere continuă și oportunitate pentru Colegiu și studenții noștri.

Împreună cu creșterea în clasament, Colegiul se bazează pe reputația noastră de a oferi o educație excelentă prin colaborare facultate de cercetare, învățare experiențială, rețeaua noastră de absolvenți de creștere, precum și proiecte inovatoare Senior Design. De la tehnologiile miniatură ale dispozitivelor medicale până la explozia în ionosferă sau în îngrijirea planetei noastre aici acasă, inginerii Templului sunt cu adevărat arhitecții viitorului.

Lucruri remarcabile se întâmplă în fiecare zi în și în jurul clădirii noastre pe strada Norris. Lumea din afara va cere mereu mai mulți ingineri și vom continua să ne asigurăm că bufnițele noastre nu pot doar să pătrundă în acea lume, ci să o conducă.

Aștept cu nerăbdare să continuu să slujesc și să consolideze acest Colegiu, pe măsură ce continuăm traiectoria noastră de mari realizări. Sperăm că ne veți alătura.

Keya Sadeghipour

Decan

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Philadelphia

    1947 N. 12TH STREET, , Philadelphia

Întrebări