Keystone logo
Umeå University - Faculty of Science and Technology Master în Arhitectură și Design Urban
Umeå University - Faculty of Science and Technology

Master în Arhitectură și Design Urban

Umeå, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 187.200 / per year *

În campus

* Taxa totală 374.400SEK

Introducere

Programul de master în arhitectură și design urban

Doriți să participați la proiectarea arhitecturii durabile și la dezvoltarea unor orașe doar sociale pentru viitor? Programul de Master în Arhitectură și Proiectare Urbană funcționează între domeniul artistic și științific al cunoștințelor. Programul se caracterizează printr-un accent constant pe durabilitate și are un profil explorator și experimental cu profesori din întreaga lume.

În timp ce studiază

Provocările ecologice, cum ar fi schimbările climatice și crizele sociale, cum ar fi inegalitatea dezvoltării locale și globale și a locurilor de migrație ridică o cerere puternică de arhitectură pentru a dezvolta noi soluții bazate pe perspective interdisciplinare largi. În programul de master în arhitectură și design urban, aceste probleme complexe sunt tratate în diverse studiouri de proiectare. Plecând de la propria experiență și poziția etică, programul dorește să conteste practica arhitecturală contemporană convențională și viitorul profesiei.

Dezvoltați-vă gândirea critică

Școala de Arhitectură este situată în Campusul de Arte - un mediu creativ cu ateliere și infrastructură pentru producție și realizare, împreună cu Școala de Artă și Design, incubatorul Sliperiet și Bildmuseet.

Programul de master în arhitectură și design urban este construit de studiouri cu diferite orientări tematice. Veți lucra cu explorarea de noi domenii de cunoștințe legate de arhitectură și urbanism într-un mediu de învățare precum un laborator.

Scopul este de a vă dezvolta propria gândire critică și de a explora aceste domenii ale cunoașterii să dezvolte și să aplice noi perspective, să proiecteze propuneri, strategii și practici alternative de arhitectură care pot contribui la schimbarea dezvoltării societale și urbane de astăzi.

Concentrați-vă pe durabilitate

Elemente importante ale programului sunt sustenabilitatea socială și de mediu, conștientizarea resurselor, lucrul la diferite scări, experimentarea cu soluții tehnice și prototiparea prin construcții la scară largă și intervenții arhitecturale și instalații în mediul fizic.

Programul de master se bazează pe pedagogia experimentală, unde cunoașterea teoretică este integrată cu investigațiile artistice orientate pe proces și în cadrul cărora dezvoltarea subiectului are loc în abordarea exploratorie și artistică a practicii și profesiei.

Toate instructiunile in limba engleza

În timpul primelor trei semestre ale învățământului, două cursuri de seminar se desfășoară în paralel cu un curs de sinteză sub forma unui proiect de proiectare. În timpul celui de-al patrulea semestru, se desfășoară un proiect de masterat.

Cursurile de seminar introduc și aprofundează conceptele teoretice și tehnice, metodele și procesele și problemele legate de profesie și de practica profesională.

Proiectele de proiectare sunt realizate în cadrul diferitelor studiouri, permițându-vă să alegeți o abordare care pleacă din interesul dvs. personal.

Programul este predat în limba engleză de profesori cu medii din diferite țări și cu cunoștințe de specialitate despre acest subiect.

Metode experimentale

Procesul de proiectare este explorat prin metode de investigare și de procesare. Modelele de lucru sunt testate și dezvoltate prin experimentări neconvenționale, unde prototipurile, modelele, proiectele și ideile sunt testate cu scopul de a dezvolta strategii alternative care pot crea noi forme și metode în arhitectură, design și urbanism.

Sunt create condițiile pentru o abordare care implică o cultură și o practică de arhitectură colaborativă, în care strategiile și propunerile sunt dezvoltate prin colaborare. Scopul este de a crea un mediu de lucru în care indivizii pot dezvolta probleme și proiecte, atât individual cât și în grupuri, într-un spirit colectiv pentru a crea o bază comună de cunoștințe.

Predarea se concentrează pe împuternicirea dvs. ca student și vă oferă posibilitatea de a dezvolta o abordare holistică a educației. Lucrăm în cadrul unor seminarii și mese rotunde și vădem autoevaluarea și feedback-ul ca pe un dialog interactiv și deschis.

Mai multe informații pe pagina web a programului

Admitere

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări