Keystone logo
Umeå University - Faculty of Science and Technology

Umeå University - Faculty of Science and Technology

Umeå University - Faculty of Science and Technology

Introducere

Universitatea Umeå a fost înființată în 1965 și este a cincea universitate a Suediei. Astăzi, avem o puternică prezență internațională și multiculturală cu studenți, profesori și cercetători din întreaga lume. Fiind una dintre cele mai importante universități globale din națiune, suntem în viață cu entuziasm, creativitate și idei proaspete.

Ne străduim constant să fim una dintre Scandinavia și cele mai bune medii ale Europei pentru educație , cercetare și implicare în comunitate care să răspundă provocărilor unei societăți globale în continuă creștere.

Campusurile noastre

Universitatea Umeå Campus Umeå este campusul principal și este modelat după modelul Campusului American. În consecință, aproape toate cursurile și programele predate în limba engleză au loc la Campus Umeå sau la Spitalul Universitar adiacent.

Campus Umeå

Există de fapt două campusuri în Umeå, cel mai mare oraș din nordul Suediei. Campusul Umeå este campusul principal și centrul focal al Universității Umeå, iar marea majoritate a cursurilor și programelor sunt organizate în numeroasele sale clădiri și facilități. Biblioteca universitară cu 1,2 milioane de volume și Universum, hub-ul campusului, cu pub-urile, cafenelele, restaurantele, librăria, sălile de studiu pentru studenți și așa mai departe, sunt de asemenea situate pe Campus Umeå

Umea Arts Campus

Campusul Umeå Arts (campusul konstnärligt) - în prezent în dezvoltare - este situat în partea de est a orașului, pe malurile pitorești ale râului Umeå și se află la o scurtă distanță de mers pe jos de Campus Umeå. Găzduiește Institutul de Proiectare Umeå, Academia de Arte Plastice Umeå și Școala de Arhitectură Umeå. De asemenea, HUMlab-X a primit un loc în acest campus al Artei împreună cu Bildmuseet, muzeul de artă contemporană și cultură vizuală a Universității Umeå.

Educație online

Pe lângă educația din campus, mii de oameni care sunt înscriși în selecția noastră largă de cursuri și programe de educație la distanță au flexibilitatea de a studia în primul rând în mediile de origine.

Caracteristici Campus

Campusurile noastre

Campusul Universității Umeå Umeå este campusul principal și este modelat după modelul campusului american. În consecință, aproape toate cursurile și programele care sunt predate în limba engleză au loc în Campus Umeå sau la Spitalul Universitar alăturat.

Campusul Umeå

Există de fapt două campusuri în Umeå, cel mai mare oraș din nordul Suediei. Campusul Umeå este campusul principal și centrul focal al Universității Umeå, iar marea majoritate a cursurilor și programelor se desfășoară în numeroasele sale clădiri și facilități. Biblioteca universitară, cu cele 1,2 milioane de volume ale sale și Universum, hub-ul campusului, cu pub-urile, cafenelele, restaurantele, librăria, sălile de studiu pentru studenți și așa mai departe sunt, de asemenea, situate pe Campus Umeå

Campusul de arte Umeå

Umeå Arts Campus (campusul konstnärligt) - în prezent în dezvoltare - este situat în partea de est a orașului, lângă malurile pitorești ale râului Umeå și se află la o scurtă distanță de mers pe jos de Campus Umeå. Acesta găzduiește Institutul de Design Umeå, Academia de Arte Frumoase Umeå și Școala de Arhitectură din Umeå. HUMlab-X a primit, de asemenea, un loc în acest campus de arte împreună cu Bildmuseet, muzeul de artă contemporană și cultură vizuală al Universității Umeå.

Educație online

Pe lângă educația din campus, mii de oameni care sunt înscriși în selecția noastră largă de cursuri și programe de educație la distanță au flexibilitatea de a studia în primul rând în mediile de origine.

    Locații

    • Umeå

      Umeå University

      Întrebări