Keystone logo
Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Introducere

Technische Universität Berlin (TU Berlin) este o universitate de renume internațional situată în centrul capitalei germane. Fondată în 1879, este una dintre cele mai mari și mai prestigioase instituții de cercetare și educație din țară.

Absolvenții universității și profesorii

Absolvenții universității și lista profesorilor includ alegerile Academiilor Naționale, doi laureați ai națiunii naționale de medalii și zece câștigători ai Premiului Nobel.

Catedra de Tehnologie Spațială

Programul de studiu MSE este oferit de către Catedra de Tehnologie Spațială, unul dintre cei șase șefi ai Departamentului de Aeronautică și Astronautică de la Technische Universität Berlin.

Înființată de profesorul Eugen Sänger în 1963, este primul departament aerospațial din Germania. De atunci, compania a desfășurat cu succes cercetări și a învățat ingineri de sisteme pentru industria aerospațială, axându-se în principal pe proiectarea, realizarea practică și funcționarea misiunilor mici prin satelit (familia TUBSAT și BEESAT) împreună cu studenții.

Catedra de tehnologie spațială construiește și lansează propriile sale rachete (Grupul Aquarius și DECAN) și efectuează experimente pe rachete sonore.

Începând cu anul 2007, desfășurăm și proiecte de dezvoltare și testare a roverilor planetare și a tehnologiei de operațiuni de misiune corespunzătoare.

Absolvenții Catedrei de Tehnologie Spațială lucrează în poziții cheie pentru Industria Aerospațială la Agenția Spațială Europeană (ESA), Centrul Aerospațial German (DLR), Arianespace, Airbus Defense and Space, OHB AG etc.

Locații

  • Berlin

    Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology Marchstraße 12-14, 10587, Berlin

    Întrebări