Keystone logo
Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Introducere

Tbilisi Open University ( TOU ) este o instituție cu rang înalt care oferă programe medicale de licență, masterat și un pas prin cele 4 școli și cursuri de diplomă multiple.

La Universitatea Deschisă din Tbilisi, creăm oportunități pentru studenții noștri de a profita la maximum de viața lor studențească - oferind oamenilor, locurilor și programelor care le susțin creșterea, bunăstarea și succesul atât în interiorul, cât și în afara clasei.

Noua clădire și facilități de ultimă generație (laboratoare științifice, săli de clasă specifice subiectului dotate cu cea mai recentă tehnologie didactică, spații de lucru pentru studenți, săli de conferințe și laboratoare de simulare, bibliotecă) susțin viziunea universității de a fi universitatea de vârf practică profesională inspirată de inovație și cercetare.

Cercetarea noastră ajută la rezolvarea provocărilor sociale, economice și de afaceri cu care se confruntă lumea astăzi și în viitor. Scopul centrului de cercetare de la Universitatea Deschisă din Tbilisi este de a oferi conducere în cercetare studenților și facultăților noastre prin construirea și furnizarea unui sprijin suficient pentru a spori capacitatea de cercetare și pentru a dezvolta rețelele de cercetători din sectoarele public și privat, local, național și internațional.

La Universitatea Deschisă din Tbilisi, programele sunt concepute în parteneriat cu angajatori în drept, afaceri, finanțe și sănătate. Modelul de învățare bazată pe practică le permite studenților să câștige experiență în afaceri din lumea reală și oferă o oportunitate de a stăpâni componentele dobândite prin studii de clasă și de a le transfera în practică.

În parteneriat cu instituțiile noastre membre, putem trimite și primi studenți și cadre universitare către și de la universitățile partenere din întreaga lume pentru a fi conectați la programe academice de înaltă calitate.

Locații

  • Tbilisi

    University Street, , Tbilisi

    Întrebări