Keystone logo
Taylor Business Institute

Taylor Business Institute

Taylor Business Institute

Introducere

Taylor Business Institute va schimba viața

Ca al treilea oraș ca mărime din Statele Unite, Chicago găzduiește peste 100 de instituții de învățământ superior. Taylor Business Institute este unul dintre acestea, dar cu misiunea unică de a sluji studenților non-tradiționali. Taylor Business Institute se mândrește cu crearea unui mediu sensibil din punct de vedere cultural, care îi cuprinde pe studenți, un sistem de susținere a consilierii care îi sprijină pe studenți și un program de îndrumare care îi restabilește și îi motivează pe studenți.

Cu peste 50 de ani de istorie în centrul orașului Chicago, Taylor Business Institute ocupă o nișă unică pe peisajul educațional din Chicago. Situat la Bulevardul N. Wabash 180, Taylor Business Institute găzduiește o populație diversă de studenți care caută o carieră în lumea reală și o oportunitate pentru educație și asimilare socială în Statele Unite.

De ce Taylor Business Institute ?

 • Programe de gradul accelerat
 • Manual de instruire practică
 • Atenție personalizată
 • Clase mici
 • stagii
 • Servicii de plasare a forței de muncă
 • Educație accesibilă - burse și burse
 • mentorat
 • Consiliere profesională
 • Trecere Ventra / Metra
 • Un mediu de învățare divers

Istorie

Înființată în 1962, Școala de secretariat și finisare Nancy Taylor a fost creată pentru a ajuta femeile orientate spre carieră. În anii care au urmat școala și-a schimbat denumirea în Taylor Business Institute și a trecut de la o școală de secretariat la un colegiu orientat spre carieră, care împuternicește și sprijină studenți din întreaga lume. Această colegiu mic, de familie, oferă un spațiu sensibil din punct de vedere cultural pentru studenții dintr-o varietate de medii etnice și culturale, pentru studenții adulți care se întorc la facultate și pentru studenți dintre care mulți sunt din experiența urbană din Chicago și sunt considerați deserviți. Programele de studii superioare se concentrează asupra aptitudinilor la locul de muncă și sunt furnizate de profesioniști din industrie și de cei din domeniul academic, care combină atât prezentarea teoretică, cât și pregătirea practică.

Declarația noastră de misiune

Taylor Business Institute promovează învățământul superior care împuternicește o populație diversă și adesea deservită prin achiziționarea de educație generală, aptitudini profesionale și diplome aplicate.

Declarația noastră de viziune

Viziunea Taylor Business Institute este de a fi un lider recunoscut ca o instituție de învățământ superior pentru educația și formarea populațiilor diverse, deservite și subreprezentate.

Obiective

Pentru a realiza misiunea și viziunea TBI, administrația și facultatea noastră au stabilit următoarele obiective instituționale:

 1. Pentru a crea un mediu eficient de învățare și predare pentru studenți și facultăți în care accentul principal este Rezultatele învățării elevilor .
 2. Să recruteze instructori calificați, sensibili din punct de vedere cultural care rămân actuali în disciplinele și filozofiile lor de predare.
 3. Pentru a oferi studenților servicii care sunt considerate de stilurile de viață ale studenților noștri.
 4. Pentru a angaja cadrele didactice și personalul în evaluarea instituțională continuă pentru a îmbunătăți rezultatele învățării elevilor .
 5. Furnizarea de facilități, tehnologii și resurse instructive la zi pentru a sprijini învățarea elevilor.
 6. Pentru a împuternici studenții să dețină competențe în învățământul general, să dobândească abilități profesionale, să obțină diplome aplicate, diplome profesionale și un certificat esențial pentru ocuparea forței de muncă și învățarea pe tot parcursul vieții.
 7. Pentru a încuraja studenții să participe la învățarea serviciilor ca mijloc de a contribui la binele comun.
 8. Pentru a trata toți studenții, facultatea și personalul cu respect, indiferent de vârstă, origine, religie, educație, cultură, straturi de venit, orientare sexuală, rasă și sex.

Valori principale - IDEALS

 • Integritate
 • Diversitate
 • Excelenta
 • Responsabilitate
 • Învăţare
 • Serviciu


Cum să ne găsiți

Situat la 180 N Wabash Ave, la Etajul 5, în inima orașului Chicago, împărtășind cartierul cu Teatrul Chicago, colegiul este accesibil în mai multe moduri.

Direcțiile diferite de accesare a campusului colegiului pot fi găsite mai jos:

Hărți Google

City Mapper

Autoritatea de tranzit rapidă

Locații

 • Chicago

  180 N Wabash Ave, , Chicago

Întrebări