Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Tati University College

Tati University College

Tati University College

Introducere

TATIUC a fost Formely cunoscut sub numele de Terengganu avansat Technica Institute (TATI) și a fost inaugurat în noiembrie 1993.

A început într-un campus temporar în Sultan Zainal Universitatea Abidin (formely cunoscut sub numele de KUSZA), Kuala Terengganu în iulie 1994.

TATIUC a fost mutat în campusul permanent în Teluk Kalong, Kemaman în iulie 1996.

Stabilirea de TATIUC nu a fost doar o inițiativă a guvernului de stat, ci a fost, de asemenea, ca rezultat al cooperării din partea guvernului federal și companii private. Este un efort continuu pentru a umple cea mai buna forta de munca de calitate pe piață.

Aceasta colaborare a stabilit o echipă de management multi-focale, care nu este responsabil doar în gestionarea, ci finanțarea și înființarea TATIUC.

Realizări

In anul 1999, a fost TATIUC una dintre primele instituții private de învățământ superior care a fost acordat în mod oficial cu LAN de acreditare.

Aceasta este o cerință de Agenția de calificare Malaezia (MQA) pentru instituțiile de învățământ care furnizează învățământ secundar superior sau post.

TATIUC a fost onorat cu ISO 9001: 2000 în 2004 și ISO 9001: 2008 în 2010.

Acesta este un prestigios premiu ca recunoaștere a sistemului său de management al calității. Acest premiu este cu siguranță un progres pentru TATIUC, și a întărit prezența deja puternică în industria educației.

Cel mai important punct de reper în istoria TATI până în prezent a ajuns la 27 mai 2007, când a fost actualizat în mod oficial la statutul de University College care poartă numele ca TATI University College (TATIUC).

Aceasta recunoastere este un impuls pentru TATIUC să continue susținerea calității predării sale și a mediului de învățare pentru a satisface nevoile holistice ale studenților săi și pentru a îndeplini agenda unei clasă mondială, economie cu venituri ridicate Malaezia.

Locații

  • Chukai

    TATI University College Telok Kalong, Kemaman Terengganu, Malaysia, , Chukai

Întrebări