Keystone logo
Tampere University Master of Science (Economie și Administrarea Afacerilor) în Sustainable Business Management, Leadership for Change
Tampere University

Master of Science (Economie și Administrarea Afacerilor) în Sustainable Business Management, Leadership for Change

Tampere, Finlanda

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

EUR 12.000 / per year *

În campus

* per academic year for non-EU/EEA students

Introducere

Dealing with change in complex societies

Programul permite dezvoltarea tipului de cunoștințe și expertiză necesare pentru a conduce și analiza procese complexe de schimbare. Răspunde nevoii de noi tipuri de competențe și abilități de conducere, care sunt solicitate la nivel local, național, internațional și global.

By interacting with staff members from various disciplines – business, governance, politics and international relations – as well as with different societal stakeholders, students will learn to foster new forms of engagement across sectors of the economy and society.

Programul pregătește absolvenții să lucreze în sectorul privat, public sau al treilea în sarcini care implică analiza, planificarea și conducerea proceselor complexe de schimbare. Specializarea în afaceri oferă studenților o înțelegere aprofundată a conducerii și gestionării schimbării în mediile de afaceri contemporane.

Elevii explorează modul în care schimbările societale și tehnologice redefinesc granițele și posibilitățile pentru crearea de valoare și inovații durabile în afaceri. Accentul este pus pe înțelegerea provocărilor și oportunităților cu care se confruntă organizațiile de afaceri atunci când creează soluții inovatoare și durabile pentru afacerile viitoare. Elevii învață să analizeze și să dezvolte concepte de afaceri de care vor beneficia părțile interesate și societatea în general.

Studiile constau în programe de studii interdisciplinare comune (35 ECTS), studii avansate specifice specializării (25 ECTS), studii opționale (20 ECTS) și teza de master (40 ECTS). Când aplicați la program, puteți alege dintre următoarele opțiuni: Sustainable Business Management, European and Global Politics și Governance for Sustainable Change.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări