Keystone logo
Tampere University

Tampere University

Tampere University

Introducere

Potențialul uman nelimitat.

Tampere University este a doua cea mai mare universitate de cercetare din Finlanda. Oferim o selecție largă de programe în limba engleză la toate nivelurile academice.

Tampere University a fost înființată la începutul anului 2019, când două universități separate anterior, Tampere University și Universitatea din Tampere, au fuzionat într-una singură. Universitatea din Tampere a fost înființată pentru prima dată în 1925, iar Tampere University în 1965. Astfel, Tampere University are multe decenii de experiență în educarea studenților universitari.

Programe de licență în limba engleză

Tampere University oferă o selecție de programe de licență predate în întregime în limba engleză. Ca student de licență, vei primi o educație de clasă mondială într-un mediu de învățare unic. Tampere University este o instituție perfectă pentru a-ți începe educația universitară.

Peste 30 de programe de masterat în limba engleză

Tampere University oferă diverse programe de master inspirate desfășurate în limba engleză. Studiile de master la Tampere University vă oferă o educație de înaltă calitate și vă oferă oportunități excelente de a forma o rețea globală de colegi atât profesioniști, cât și academici, de neprețuit pentru viitoarea ta carieră.

Programe de doctorat

Educația noastră doctorală se bazează pe cele mai recente cunoștințe de cercetare și pe colaborarea strânsă cu societatea, industria și viața profesională. Școala Doctorală și programele de doctorat oferă oportunități de învățare și cercetare de înaltă calitate.

Cercetare la Universitatea

Cercetările de la Tampere University se concentrează în special pe subiecte legate de tehnologie, sănătate și societate. Numeroase grupuri de cercetare și rețele operează în comunitatea noastră, desfășurând studii multidisciplinare și diverse peste granițe organizaționale.

Cercetarea efectuată la centrele noastre de excelență (CoE) variază de la studiile culturii jocurilor până la genetica tumorilor.

Misiunile noastre în cercetare, dezvoltare și inovare sunt să menținem o societate dreaptă și participativă, să promovăm sănătatea și bunăstarea tuturor secțiunilor populației, să construim medii eficiente și sigure și să ne asigurăm că responsabilitatea socială este respectată și în tulburări cauzate de digitalizare și transformarea muncii.

Locații

  • Tampere

    Tampere, Finlanda

Întrebări