Keystone logo
Tallinn University

Tallinn University

Tallinn University

Introducere

Tallinn University este o universitate de cercetare modernă și dinamică din Estonia, cu un rol principal în promovarea unui stil de viață inteligent prin educație, cercetare și o colaborare unică între discipline. Considerăm un stil de viață inteligent ca luarea unor decizii bazate pe cercetare pentru a îmbunătăți societatea în general și bunăstarea cetățenilor săi.

Tallinn University este partener în 14 proiecte de programe regionale ale Uniunii Europene și coordonează unul dintre ele, intitulat Straturi de învățare. De asemenea, participăm la programul-cadru al UE Orizont 2020 atât ca partener, cât și ca coordonator. Universitatea are acorduri cu 43 de universități partenere din 21 de țări și peste 490 de acorduri de parteneriat Erasmus+; suntem membri ai patru rețele internaționale de instituții de învățământ superior, iar cercetătorii și lectorii noștri contribuie activ la activitățile rețelelor lor profesionale.

În calitate de promotor al stilului de viață inteligent, Tallinn University prețuiește timpul liber al membrilor săi: universitatea are un premiu literar pentru angajații, lectorii și absolvenții săi, orchestra sa simfonică a fost aleasă drept Orchestra Estoniei a Anului și avem mai multe coruri și grupuri artistice recunoscute la nivel internațional și mai multe echipe sportive la nivel de campionat estonien.

183602_unnamed1.jpg

Statistică

 • Top 5% cele mai bune universități din lume!
 • 7000 de studenți - Nu prea mari, nici prea mici, exact!
 • 38 de programe de licență de clasă mondială în limba engleză.

  Caracteristici Campus

  Ne aflăm în centrul orașului Tallinn, lângă Parcul Kadriorg și golful Tallinn. O fâșie de pământ de lângă Narva Road conține majoritatea activităților noastre educaționale, de cercetare și creative. Doar câteva zone de studiu sunt situate în afara campusului principal.

  Numele latine ale clădirilor Tallinn University simbolizează valorile acestora.

   Locații

   • Tallinn

    Narva maantee,25, 10120, Tallinn

    • Helsinki

     Itämerenkatu 14, Meeting Park OASIS - Ruoholahti, , Helsinki

     Întrebări