Keystone logo
Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Introducere

Școala Newhouse de la Universitatea Syracuse este una dintre școlile de comunicare de top din țară, unde studenții talentați vin să studieze și să învețe de la profesioniști de top din industrie. Ne mândrim cu cel mai înalt calibru de educație făcut posibil de o facultate incredibilă, care gândește înainte și de facilități de ultimă generație. Oferim 11 programe de masterat profesionale în comunicații publice, dintre care majoritatea pot fi finalizate într-un an calendaristic.

Istorie

 • 1934: Înființarea Școlii de jurnalism la Universitatea Syracuse
 • 1964: se deschide prima clădire, Newhouse 1
 • 1971: Școala de jurnalism fuzionează cu Departamentul de Televiziune și Radio; redenumit SI Newhouse School of Public Communications
 • 1974: Se deschide a doua clădire, Newhouse 2
 • 2007: Se deschide a treia clădire, Newhouse 3
 • 2014: se deschide Studio and Innovation Center, cu studiourile Dick Clark Studios și Alan Gerry Center for Media Innovation

Decan
Mark Lodato

Facultate
Peste 80 de facultăți de instruire cu normă întreagă și 50 de facultăți adiacente

Personal
Aproximativ 76 de angajați

Absolvenți
Peste 28.000 de absolvenți în viață

Înscriere
Aproximativ 2000 de studenți, 200 de studenți la master rezidențiali, 200 de studenți la master online și 15 studenți la doctorat

Acreditare

Școala de comunicații publice SI Newhouse este una dintre peste 100 de școli de comunicații de masă acreditate de Consiliul de acreditare pentru educație în jurnalism și comunicații de masă (ACEJMC). Participarea noastră voluntară la autoevaluare și revizuire externă ajută la asigurarea faptului că studenții Newhouse primesc în mod constant o pregătire excelentă pentru viitoarele lor cariere în industriile comunicațiilor. Acreditarea noastră reflectă angajamentul nostru față de nouă standarde care se traduc în clase mici, experiențe practice de învățare, o introducere în dreptul comunicațiilor, consiliere cuprinzătoare și dezvoltare a carierei și o bază solidă de arte liberale. Pentru a afla mai multe despre acreditare și de ce contează, vizitați site-ul web al Consiliului de acreditare pentru educație în jurnalism și comunicări în masă .

Caracteristici Campus

Școala Newhouse este găzduită într-un complex de 250.000 de metri pătrați, cu trei clădiri, care include săli de clasă de ultimă generație, studiouri profesionale, un centru de știri digitale, un auditoriu de 300 de locuri, un centru de cercetare, o suită de doctoranzi. și birouri, o aripă de educație executivă, o cafenea și multe spații pentru întâlniri formale și informale și colaborare între studenți, facultate și personal.

  Admitere

  Efectuăm o evaluare holistică a admiterii, iar GRE-urile sunt opționale pentru toate programele de master. Nu este necesară experiență anterioară în comunicare. Aplicația noastră online vă ghidează prin ceea ce este necesar și există mici variații în funcție de program. Linkul de mai jos conține toate detaliile.

  Cerinte pentru viza

  Guvernul Statelor Unite cere studenților internaționali să demonstreze finanțare suficientă pentru cel puțin primul an de studii postuniversitare. Odată ce ați făcut acest lucru, Universitatea Syracuse poate emite documentul de eligibilitate pentru viză de care veți avea nevoie pentru a vă autoriza viza de student.

  Burse și finanțare

  Diverse burse, burse și posturi de asociat didactic sunt acordate studenților Newhouse care sosesc pentru a ajuta la compensarea costurilor de prezență. Deoarece Newhouse are finanțare limitată de oferit, majoritatea acestor premii sunt parțiale și se aplică numai pentru anul universitar (excluzând sesiunile de vară). Este, de asemenea, un proces competitiv, iar toate premiile sunt bazate pe merit.

  Statistica absolvenților

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Syracuse

   215 University Place, 13244-2100, Syracuse

  Întrebări