Keystone logo
Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Introducere

Sarcina noastră ca iSchoolers – examinarea rolului pe care datele, tehnologia și informațiile îl joacă în afaceri și societate – nu a fost niciodată mai critică, deoarece ne propunem să creăm o lume mai dreaptă și mai egală.

Lucrăm, învățăm și trăim într-o era a informației digitale.

Ea ne conduce economia, politica și sistemele noastre de educație. Viitorul va fi modelat de cei care înțeleg și inovează în acest mediu. Cine pledează pentru cei defavorizați, proiectează pentru utilizatorul final și rezolvă ceea ce nu poate fi rezolvat. Sunt diverși, imaginativi și motivați să facă schimbări. Ei sunt iSchoolers.

Pe cine vei întâlni.

Suntem o comunitate strânsă, ceea ce înseamnă că veți deveni prieteni și colegi cu colegii studenți, profesorii și personalul.

Veți dezvolta aici conexiuni care vor dura o viață întreagă. Și vei deveni parte a familiei mai largi de la Universitatea Syracuse Orange.

Ce vei explora.

De la securitate cibernetică la durabilitate, dezinformare la cloud computing, profesorii și studenții noștri urmăresc cercetări de vârf în diverse industrii.

 • 12 Centre și laboratoare de cercetare
 • 47 publicații ale facultăților și studenților în 2021
 • Grant de 1,4 milioane USD acordat în 2021

Unde vei merge.

Gradul tău iSchool va deschide porți în întreaga lume. De la companii din Fortune 500 la start-up-uri, absolvenții noștri urmează cariere interesante care oferă oportunități extraordinare de creștere.

 • 73.000 Salariul mediu de început al clasei de licență de anul trecut
 • Rata de angajare de 95% în 6 luni de la absolvire
 • #1 Carierele din domeniul nostru sunt clasate pe locul cel mai solicitat și mai profitabil

Viziune și valori

Școala de Studii Informaționale (iSchool), înființată în 1896 și redenumită Școala de Informare Originală în 1974, are o lungă tradiție de a conduce inovarea și schimbarea. Idealurile și valorile noastre sunt fundamentul succesului nostru.

ISchool este un lider recunoscut la nivel global în avansarea cunoștințelor și dezvoltarea de lideri creativi, grijuli și capabili din punct de vedere tehnic în domeniul informațiilor.

Misiunea noastră.

Misiunea iSchool este de a extinde capacitățile umane prin conectarea oamenilor, informațiilor și tehnologiei. Facultatea și personalul iSchool s-au angajat să pregătească studenții pentru a fi lideri în domeniul informației, promovarea cunoștințelor și utilizarea informațiilor pentru a rezolva problemele cu care se confruntă indivizii și organizațiile. Împreună, profesorii, personalul și studenții iSchool influențează cercetarea și profesia informațională prin bursa noastră, oportunitățile de educație riguroase și angajamentul față de servicii care promovează știința, îmbunătățesc practica profesională și contribuie atât la comunitățile în care trăim, cât și mai mult. în linii mari către societate.

iSchool of One.

Suntem o școală unificată. Facultatea, personalul și studenții lucrează împreună, nu ca indivizi sau grupuri care reprezintă un anumit domeniu în care lucrează sau se afilează. Ne provocăm să beneficiem de paradoxul unui singur câmp informațional care se manifestă în multe expresii profesionale.

Valorile noastre.

Cultura, curriculumul și luarea deciziilor la iSchool sunt ghidate de valorile noastre comune.

Excelenta

 • Suntem o instituție centrată pe studenți, dedicată învățării și diversității intelectuale. Ca comunitate de savanți și practicieni, urmărim excelența în cercetare și predare prin dezvoltarea, integrarea și aplicarea cunoștințelor.

Descoperire și inovație

 • Apreciem descoperirea și inovația pentru a promova domeniile informaționale. Identificăm noi oportunități, răspundem creativ la problemele emergente și ne conducem domeniile prin parteneriate și comunități de învățare.

Integritate

 • În calitate de profesioniști ai informației, susținem onestitatea intelectuală și responsabilitatea. Luăm în considerare cu atenție implicațiile acțiunilor noastre, luând în considerare corectitudinea și echitatea. Contribuim și promovăm cele mai înalte standarde de utilizare etică a informației și tehnologiei.

Diversitate si includere

 • Ne străduim pentru diversitate în comunitatea noastră și sărbătorim diferențele. Îmbrățișăm o multitudine de voci pentru a aborda provocările sociale și tehnice prin analize și soluții interdisciplinare.

Cetățenie globală și implicare

 • Permitem comunității noastre iSchool să participe activ în calitate de cetățeni globali care lucrează pentru promovarea binelui comun. Avem responsabilitatea de a informa și îmbunătăți societatea și de a influența politica prin pedagogie, cercetare și advocacy.

Caracteristici Campus

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Syracuse

   Hinds Hall,343, 13210, Syracuse

  Întrebări