Keystone logo
Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Introducere

Universitatea Syracuse este o universitate privată de cercetare a cadrelor universitare extraordinare, oferte distinctive și un spirit incontestabil.

Cu un campus superb în inima statului New York , o amprentă globală, și aproape 150 de ani de istorie , universitatea noastră este făcută pentru cei care doresc o experiență colegială quintessential. Cu mândrie selectivă, luăm o șansă oamenilor care vis mare. Aici ajungeți să vă bucurați, să creșteți, să deveniți persoana pe care doriți să o fiți.

Declarația de misiune

Fiind colegiul de arte liberale din centrul unei instituții majore de cercetare, Colegiul de Arte și Științe reprezintă inima și sufletul intelectual al Universității Syracuse, oferind o experiență academică foarte personalizată. Colegiul pregătește fiecare student pentru succes ca cetățean al lumii prin predare și învățare disciplinare și interdisciplinare, cercetare, bursă și servicii în campus și în întreaga lume.

Viziune

Facultatea recunoscută la nivel internațional și un personal remarcabil lucrează pentru a angaja studenții într-o experiență artistică liberală bazată pe cercetare, dinamică și inovatoare, pentru a asigura realizarea academică și succesul pe tot parcursul vieții.

Valorile de bază

 • Unitate: În calitate de colegiu fondator al Syracuse, Arte și Științe este centrul intelectual și academic; este experiența unică împărtășită de toți studenții de la Universitatea.
 • Personalizare: Colegiul crede în valoarea unei educații personalizate, artistice liberale - una care pune accentul pe cunoaștere într-un spectru larg, analiza critică a informațiilor și abilitatea de a comunica în mod clar și eficient.
 • Pregătire: Colegiul de Arte și Științe de la Universitatea Syracuse oferă studenților săi o bază de abilități și cunoștințe care poate fi aplicată multor activități academice și căi de carieră. Angajatorii și școlile postuniversitare apreciază capacitatea cuiva de a rezolva problemele, de a se adapta schimbărilor, de a colabora cu alții și de a lucra între diferite discipline - toate principiile de bază ale artelor liberale care pregătesc elevii nu numai pentru plasarea în muncă, ci pentru succes și pentru viață.
 • Oportunitate: Colegiul, prin cele trei divizii sale în științe și matematică, științe umaniste și științe sociale, oferă mai mult de 50 de specializări, 40 de minori și 30 de programe de masterat și doctorat. Colegiul oferă, de asemenea, studii selectate, studii independente, o serie de programe de diplomă duale și combinate și studii integrate de învățare, precum și opțiuni de diplomă interdisciplinară cu școlile și colegiile profesionale ale universității, atât la nivel de licență, cât și la nivel de absolvent.
 • Interdisciplinaritatea: Suntem la domiciliul a mai mult de o treime din toți studenții universitari și facultate, dintre care unii se bucură de avantajele afilierii la Școala Maxwell pentru Cetățenie și Afaceri Publice, la Scoala de Comunicare Publică din Newhouse și la alte unități din campus.
 • Explorarea: sălile de clasă nu au ziduri; facultate și studenți desfășoară activități de cercetare în toată lumea. Prin conectarea intereselor academice și intelectuale cu interesele personale, oferim studenților seturi de competențe aplicabile pe scară largă, concepute pentru succesul pe termen lung.
 • Cetățenia: Colegiul pregătește elevii să își asume rolurile de conducere în societate, încurajând studenții să îmbrățișeze diversitatea și bogăția popoarelor, a culturilor și a proceselor naturale din lume.
 • Excelență: cursuri riguroase de studiu în cele trei divizii academice ale noastre oferă studenților abilități critice care îi ajută să lanseze cariere de succes într-o gamă largă de domenii. Mulți studenți își măresc experiența cu una sau mai multe opțiuni duale sau interdisciplinare. Programele noastre de înalt calibru îi îndrumă pe studenți să gândească critic, să comunice eficient și să rezolve problemele în mod creativ, în toate disciplinele, subliniind abordarea noastră personalizată și integrată a învățării. Studenții la Arte și Științe sunt la fel de inteligenți și imaginați pe cât de agili și plini de resurse.
 • Mentorship: mentorat de cercetători și scriitori renumiți la nivel național și internațional, studenții sunt scufundați într-un mediu riguros de cercetare academică, bursieră și creativitate, unde dezvoltă instrumentele și abilitățile necesare schimbării și generării de noi cunoștințe și idei în alegerea lor câmpuri.
 • Curiozitate: În cadrul colegiului, o atenție deosebită este acordată clusterelor de burse și inițiativelor colaborative inter-campus, toate acestea fiind consolidate de semnătura noastră de bază pentru artele liberale. Să ne mărturisim capacitatea noastră mare, distinctă; corpul elevilor divers și talentat; numeroase parteneriate strategice, pe și în afara campusului; și numeroase actori trans-disciplinare (de exemplu, Programul onorific al Universității Renée Crown University, Centrul de științe al Universității Syracuse, Coridorul umanist din Central New York, sponsorizat de Mellon și Institutul de Științe și Securitate Națională).
 • Inovarea: domenii emergente de excelență interdisciplinară centrate în cadrul Colegiului includ domeniile nanoștiinței și nanotehnologiei, biomedicinei, neuroștiinței, umaniste în era digitală și schimbările climatice și durabilitatea.

Colegiul de Arte și Științe

Inima și sufletul intelectual al Universității Syracuse, Colegiul de Arte și Științe oferă o experiență artistică liberală foarte personalizată, pregătindu-i pe studenți pentru o viață de succes.

CAS Advising

Salutăm, susținem și îi provocăm pe toți studenții de la Colegiul de Arte și Științe să-și realizeze întregul potențial intelectual și personal. În timp ce toți studenții sunt capabili, agenți activi ai propriei dezvoltări, suntem aici pentru a ajuta studenții să-și definească și să-și creeze activitățile academice și activitățile extracurriculare pentru a-și maximiza experiența de licență și a deschide calea pentru succesul carierei pe termen lung.

Statistică

Scopul universității noastre este o dovadă a punctelor forte: o istorie pionieră datând din 1870; o alegere de peste 200 de majori și 100 de minori; aproape 15.000 de studenți și 5.000 de studenți absolvenți; peste un sfert de milion de absolvenți în 160 de țări; și o populație de studenți din toate cele 50 de state americane și 123 de țări.

Așadar, cunoaște-ne puțin mai bine și vezi singur oamenii și locurile care ne fac Universitatea din Siracuza.

  Caracteristici Campus

  Acasă la mai mult de o treime din toți studenții din Siracuza, Colegiul de Arte și Științe găzduiește aproape două duzini de departamente și trei duzini de programe interdisciplinare în științe, matematică, științe umane și științe sociale. Colegiul de Arte și Științe este centrul intelectual al Universității Syracuse și este angajat în cercetarea recunoscută la nivel internațional și în instruirea inovatoare, cu accent pe rigoarea disciplinară, interdisciplinaritatea creativă, precum și pe implicarea etică în probleme de justiție socială și cetățenie globală. Angajăm studenții într-o experiență de arte liberale dinamică, inovatoare, orientată spre cercetare, pentru a asigura realizarea academică și succesul pe tot parcursul vieții.

   Locații

   • Syracuse

    Syracuse University 900 South Crouse Ave., NY 13244, Syracuse

   • Syracuse

    200 Eggers Hall | Syracuse, NY 13244-1020, , Syracuse

    Întrebări