Keystone logo
© photo courtesy of Swiss Education Group
Swiss Education Group (SEG)

Swiss Education Group (SEG)

Swiss Education Group (SEG)

Introducere

Educație globală reală cu impact pe tot parcursul vieții

Misiunea noastră

Swiss Education Group se angajează să ofere educație de clasă mondială, care echipează studenții noștri cu gândirea critică și abilitățile practice de afaceri care sunt cele mai necesare în industria ospitalității și nu numai.

 • 4 scoli
 • 6 campusuri
 • 24k+ absolvenți
 • Peste 110 naționalități

Toate școlile noastre ocupă top 10 din lume - QS Rankings

Swiss Education Group (SEG) este cel mai mare educator privat din Elveția. În prezent, gestionăm 4 dintre cele mai bune școli de ospitalitate din lume și avem peste 6.000 de studenți înscriși la cursurile noastre.
Cu aproape 40 de ani de experiență în domeniul ospitalității, afacerilor și educației artelor culinare, suntem ferm înrădăcinați în marea tradiție a ospitalității elvețiene.

Ne angajăm să dotăm studenții noștri cu abilitățile de conducere și antreprenoriat de care au nevoie pentru a prospera în industria ospitalității și nu numai. Oferim o gamă largă de cursuri de educație în domeniul ospitalității, inclusiv diplome de licență și master. De asemenea, oferim cursuri profesionale scurte, astfel încât studenții să poată alege un program care este specific nevoilor lor individuale de învățare și intereselor profesionale.

Înrădăcinată în tradiția elvețiană a excelenței

Primește studenți din toată lumea

Elveția este renumită pentru universitățile sale de top, centrele de cercetare inovatoare și angajamentul său de a investi în inovare. Acesta găzduiește unele dintre cele mai bune școli de ospitalitate, afaceri și arte culinare din lume. La Swiss Education Group, fiecare dintre școlile noastre oferă un accent educațional diferit, dar toate împărtășesc aceeași experiență internațională diversă, înrădăcinată în tradiția elvețiană a educației în domeniul ospitalității.

„Dăm viață tradiției elvețiene de excelență în tot ceea ce facem. Rețelele noastre globale de studenți, absolvenți și parteneri sunt ceea ce face din SEG o comunitate grozavă. Ne asigurăm că programele noastre pregătesc studenții pentru cariere internaționale în ospitalitate și nu numai.”Yong Shen, director executivGrupul Elvețian de Educație

Originile ospitalității

Situată în inima Europei, Elveția este respectată și celebrată în întreaga lume. Reputația sa de locul de naștere al ospitalității moderne a fost stabilită în secolul al XIX-lea, când turiștii bogați, aristocrația și regalitatea din întreaga lume au sosit în masă pentru a respira aerul curat al munților și a experimenta peisajele uluitoare. Primele hoteluri în stil palat au fost construite pentru a le găzdui și a răspunde nevoilor lor.

Prima școală de management al ospitalității din lume a fost înființată în Elveția în 1893, ducând la o lungă tradiție de excelență în ospitalitate, afaceri și educație culinară. Angajamentul elvețian față de inovare este perfect adaptat lumii dinamice de astăzi, în evoluție rapidă. Este renumit în întreaga lume pentru angajamentul său față de lux, calitate și servicii. Savoir-faire elvețian face ca absolvenții noștri să fie foarte căutați în industrie și nu numai.

Hotel Institut Montreux

Afacerea ospitalității

Situat într-una dintre cele mai pitorești locații din Elveția, Montreux. Aflați secretele lumii ospitalității și obțineți informații despre afaceri de la lideri renumiți din industrie; cu flexibilitatea de a adapta educația cu specializări. Un grad distins care deschide porțile către o lume plină de posibilități.

Școala elvețiană de management hotelier

Școala Elvețiană Contemporană de Management al Ospitalității

O educație practică care îmbrățișează transformarea digitală, învățarea prin practică, pregătește temeinic studenții noștri pentru viitoarele lor cariere. Swiss Hotel Management School oferă programe academice inovatoare, axate pe carieră, la nivel de licență și absolvent.

César Ritz Colegii Elveția

O școală de afaceri de top, cu spiritul antreprenorial și ospitalitatea în centrul ei

Pentru a prospera în lumea dinamică și în continuă schimbare a ospitalității, antreprenoriatul și inovația sunt esențiale, iar la Colegiile César Ritz, studenții sunt pregătiți pentru succes cu o educație practică în afaceri care prețuiește gândirea și leadershipul independent, vizionar.

Academia de Arte Culinare Elveția

Pasiune pentru mâncare, carieră pentru viață

Hrănește talentul, hrănește curiozitatea și construiește baze solide pentru a reuși la una dintre cele mai bune școli culinare din lume. Acolo unde legendele industriei inspiră și unde educația îmbină măiestria culinară cu practicile în afaceri și cunoștințele în domeniul ospitalității.

Locații

 • Montreux

  Avenue des Alpes,27, 1820, Montreux

 • Montreux

  Avenue des Alpes 15, 1820, Montreux

  • Leysin

   Avenue Léopold de Reynier, 1854, Leysin

   • Le Bouveret

    Route Cantonale 51a, 1897, Le Bouveret

    • Leysin

     Leysin, Elveţia

     • Brig

      English Gruss Strasse 43, 3902, Brig

      Întrebări