Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Master în managementul aprovizionării cu lemn industrial
Swedish University of Agricultural Sciences

Master în managementul aprovizionării cu lemn industrial

Umeå, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2025

SEK 152.000 / per year *

În campus

* cetățenii țărilor din afara UE/SEE și Elveția sunt obligați să plătească taxele de înscriere și de școlarizare.

Introducere

Acest program de masterat vă pregătește pentru gestionarea lanțului de aprovizionare cu lemn, de la pădure la industrie. Acesta oferă instruire practică, analiză teoretică și perspective de la experți de top din sector pentru gestionarea atât la fața locului, cât și digitală a materiilor prime și a operațiunilor pentru industriile durabile pe bază de biomasă.

Sectorul forestier se dezvoltă rapid către un portofoliu mai larg de produse finale pentru noi piețe. De la produsele pe bază de lemn masiv la cele pe bază de nanoceluloză, gestionarea aprovizionării cu materii prime este dinamică și solicitantă. Climatul și piețele în schimbare necesită agilitate și colaborare de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.

În cadrul acestui program veți învăța cum să stăpâniți și să dezvoltați managementul aprovizionării cu lemn industrial; cerințele de materii prime pentru noile procese industriale, strategia și sistemele de aprovizionare și managementul operațional al acestor sisteme. După ce ați stăpânit aceste cursuri de bază, cursul de vârf implică studii de caz interactive care dezvoltă strategii de aprovizionare durabilă cu lemn pentru industriile forestiere care concurează în geografiile suedeze. Toate acestea în timp ce se lucrează în cadrul unor scenarii diferite pentru creșterea eficienței energetice și a sustenabilității mediului.

Abordarea pedagogică a programului de masterat este simplă. Începem cu exerciții practice de laborator și pe calculator care oferă o înțelegere de bază a proceselor industriale și de aprovizionare. După aceasta, continuăm cu studii teoretice pentru a construi viziunea necesară pentru noile provocări. După ce aveți atât înțelegerea practică, cât și cea teoretică, învățarea dumneavoastră este completată de prelegeri invitate la nivel înalt din partea companiilor forestiere sponsor.

Digitalizarea este o componentă integrantă a managementului aprovizionării cu lemn datorită volumelor mari de urmărire și comercializare a lemnului. Programul oferă instruire atât în soluțiile de sistem de afaceri de ultimă generație, cât și în utilizarea inovațiilor din tehnologia senzorilor de mașini și teledetecție din surse satelitare.

Acest program este conceput pentru a vă pregăti atât pentru funcții naționale, cât și internaționale în domeniul gestionării aprovizionării cu lemn.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Chat with students

Întrebări