Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Master în Euroforester cu specializare în Știința Pădurilor
Swedish University of Agricultural Sciences

Master în Euroforester cu specializare în Știința Pădurilor

Alnarp, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2025

SEK 152.000 / per year *

În campus

* Cetățenii țărilor din afara UE/SEE și Elveția sunt obligați să plătească taxe de înscriere și de școlarizare.

Introducere

Silvicultură se schimbă rapid. Euroforester este un mediu educațional global în care studenții din întreaga lume se întâlnesc, împărtășesc cunoștințe și discută diferențele în silvicultură și cultură. Elevii sunt pregătiți să lucreze într-un mediu internațional cu perspective largi asupra problemelor din silvicultură și nu numai.

Euroforester este un program de master în campusul SLU Alnarp, axat pe pădurile și silvicultură din regiunea Mării Baltice și Europa centrală. Educația este adresată unui public internațional de studenți și este oferită de o echipă diversă de profesori. Programul integrează multe subiecte, oferind studenților cunoștințe aprofundate și abilități transferabile, pregătindu-i pentru o carieră în sectorul forestier internațional.

Deși se concentrează pe Europa Baltică și centrală, programul abordează probleme de importanță mondială, făcându-l relevant pentru studenții de pretutindeni. Deoarece managementul pădurilor s-a schimbat fundamental în ultimii ani, instruirea are o viziune holistică, mult mai largă decât simpla producție și profit.

Programul Euroforester a fost dezvoltat în cooperare între 14 facultăți forestiere din Europa. Cu îndrumarea oferită de o echipă internațională de cercetare și predare, cursurile Euroforester includ numeroase călătorii de studiu în Suedia și în străinătate.

După cum arată sondajele noastre de absolvenți, absolvenții Euroforester sunt competitivi pe piața muncii. După absolvire, veți avea cunoștințele și abilitățile pentru o varietate de locuri de muncă, cum ar fi specialist sau consilier într-o autoritate guvernamentală, municipalitate sau companie forestieră, sau pentru a continua cu o carieră academică ca doctor. student.

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Facilităţi

Despre Școală

Chat with students

Întrebări