Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Master în Ecologie Pădurilor și Management Durabil
Swedish University of Agricultural Sciences

Master în Ecologie Pădurilor și Management Durabil

Umeå, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2025

SEK 152.000 / per year *

În campus

* Cetățenii țărilor din afara UE/SEE și Elveția sunt obligați să plătească taxe de înscriere și de școlarizare.

Introducere

Pădurile din întreaga lume joacă un rol cheie în economia bazată pe bio; iar această presiune de a oferi mai multe produse și servicii pune pădurile sub o presiune din ce în ce mai mare. Pădurile trebuie, de asemenea, întreținute și dezvoltate, ceea ce necesită cunoștințe despre ecologia conservării și managementul durabil al pădurilor. Cursurile din acest program de master acoperă tocmai aceste subiecte, ceea ce face ca aceasta să fie gradul ideal dacă doriți o carieră în ecologie aplicată a pădurilor, silvicultura și/sau managementul pădurilor.

În calitate de student veți participa la cursuri desfășurate în strânsă colaborare cu cercetarea în ecologie și managementul pădurilor. Cursurile se concentrează pe pădurea de conifere din nord și veți învăța despre ecologia pădurilor și gestionarea acestui ecosistem, precum și complexitatea problemelor precum schimbarea globală și numeroasele roluri diverse ale pădurii.

După absolvire, cunoștințele dumneavoastră de specialitate vă vor face un angajat atractiv pe piața muncii, calificat să lucreze ca specialist sau consilier la o autoritate guvernamentală, municipalitate sau companie forestieră. În plus, veți fi bine pregătit să vă continuați studiile într-un program de doctorat.

Admitere

Burse și finanțare

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări