Keystone logo
Swedish University of Agricultural Sciences Master în Dezvoltare Rurală și Managementul Resurselor Naturale
Swedish University of Agricultural Sciences

Master în Dezvoltare Rurală și Managementul Resurselor Naturale

Uppsala, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2025

SEK 125.000 / per year *

În campus

* Cetățenii țărilor din afara UE/SEE și Elveția sunt obligați să plătească taxe de înscriere și de școlarizare.

Introducere

Bine ați venit la un program internațional de master care vă învață cum să analizați și să definiți problemele dezvoltării rurale și gestionării resurselor naturale într-un context global. Atrăgând studenți din întreaga lume, cursurile incluse în program vă vor oferi o înțelegere aprofundată a mijloacelor de trai rurale, guvernarea resurselor naturale, sistemele alimentare și inegalitățile de putere, astfel încât să vă puteți folosi cunoștințele pentru a avea un impact pozitiv asupra dezvoltării, sărăcia și schimbările climatice.

Acest program de 2 ani investighează aceste subiecte în contextul dezvoltării societale și oferă oportunități atât pentru studii extinse, cât și aprofundate. La sfârșitul programului, veți dobândi o perspectivă mai profundă asupra problemelor de dezvoltare cu o perspectivă a științelor sociale asupra resurselor naturale și globalizării.

Cu o diplomă de master în dezvoltare rurală, abilitățile tale vor fi solicitate și vei fi echipat pentru a începe o carieră academică într-un minister, agenție guvernamentală, o organizație internațională sau în ajutor. De asemenea, vei putea să-ți continui studiile către un doctorat.

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări