Keystone logo
Swarthmore College

Swarthmore College

Swarthmore College

Introducere

De la fondarea sa în 1864 de către Societatea Religioasă a Prietenilor (alias Quakers), Swarthmore College a oferit studenților cunoștințele, cunoștințele, abilitățile și experiența pentru a deveni lideri pentru binele comun.

Cu un curriculum de neegalat printre colegiile de arte liberale de dimensiunile sale, Swarthmore oferă mai mult de 600 de cursuri și oportunități de cercetare universitară - de la științe umane și arte spectacol la științele sociale și naturale și inginerie.

Campusul arboretum idilic, de 425 de acri, al lui Swarthmore oferă peluze, un pârâu, dealuri împădurite și trasee de drumeții. Este situat la doar 18 km de Philadelphia.

Diversitatea perspectivelor reprezentate de studenții, facultățile și personalul Swarthmore - inclusiv diferite puncte de vedere, identități și istorii - contribuie la sentimentul puternic al comunității de dialog deschis și implicare în idei și probleme.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Swarthmore

    College Avenue,500, 19081, Swarthmore

    Programe

    Întrebări