Keystone logo
Swansea University Master în Management (Management Operațiuni și Furnizare)
Swansea University

Master în Management (Management Operațiuni și Furnizare)

Swansea, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.500 / per year *

În campus

* Studenți din Marea Britanie / UE: 10.900 GBP cu normă întreagă; 5.450 GBP / an cu jumătate de normă. Studenți internaționali: 18.500 GBP cu normă întreagă; 9.250 GBP / an cu jumătate de normă

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Aveți o conștientizare comercială puternică și interes pentru gestionarea ofertei pe piețele globale de astăzi și foarte competitive?

Programul MSc Management (operații și aprovizionare cu aprovizionare) de la Swansea University este destinat studenților cu un interes clar de a înțelege modul în care produsele și serviciile sunt făcute și distribuite și învață despre modul în care acest proces poate fi îmbunătățit pentru companiile din secolul XXI. Gradul a fost conceput special, cu un accent clar pe management într-o comunitate globală interconectată.

Cursul vă oferă oportunitatea de a vă concentra pe module legate de gestionarea globală a lanțului de aprovizionare și managementul de proiect. Aceasta acoperă, de asemenea, concepte de bază de gestionare, cum ar fi gestionarea resurselor financiare, gestionarea operațiunilor, gestionarea resurselor umane și managementul marketingului.

Acreditat de Chartered Management Institute (CMI), singurul organism profesionist din Marea Britanie dedicat promovării celor mai înalte standarde în excelență în management și leadership, cursul este deschis studenților din orice disciplină care ar dori să lucreze în afaceri sau în management. După ce ați absolvit veți primi un certificat CMI nivel 7.

Știm că este o lume competitivă acolo. Pentru a vă ajuta să obțineți cât mai bine din studiile dvs. și să mergeți în fața concurenței, programul include și un modul de competențe academice care acoperă aspecte precum metodele de cercetare.

De ce Management (Managementul operațiunilor și aprovizionării) la Swansea?

 • Deschis pentru solicitanții fără experiență existentă în materie de afaceri sau de gestionare.
 • Toate modulele sunt predate de către facultatea noastră de clasă mondială care are cunoștințe industriale și academice.
 • Acreditarea profesională a organismului, care vă poate ajuta la accelerarea carierei.
 • Swansea University fost votată pe locul doi în WhatUni? Student Choice Award 2019 - Studiu postuniversitar.
 • Swansea este comună pe locul 1 în Țara Galilor pentru cercetări clasate la nivel internațional (Research Excellence Framework 2014).
 • Swansea este pe locul 1 în Țara Galilor, cu impact de lider mondial - 60% la nivel de 4 stele (REF 2014).
 • Cu sediul în clădirea School of Management de 22 de milioane de lire din noul campus din Bay.

Experiența dvs. de management (operații și aprovizionare)

Din momentul în care ajungeți la Școala de Management, vom lucra cu dvs. pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile și experiența pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră.

Veți avea sfaturi nelimitate de la unu la unu pentru cariere personalizate de la echipa noastră dedicată de cariere. Puteți merge la un loc de muncă sau un stagiu de muncă prin intermediul rețelei de stagii plătite Swansea (SPIN) sau a inițiativei Săptămâna muncii.

Avem legături puternice cu o serie de organizații cu profil înalt, inclusiv Dell și Ernst și Young.

Toți studenții noștri beneficiază de co-locație cu industria de la inovativul Bay Campus, care lucrează alături de companii precum Fujitsu, în facilități care se laudă cu spații didactice dedicate și zone de studiu și facilități IT extinse dotate cu cele mai noi hardware și software specializat.

Oportunități de angajare în management (operații și aprovizionare)

Avem un palmares excelent de a plasa absolvenții noștri în marile companii multinaționale.

Programul dvs. de management (operațiuni și aprovizionare cu aprovizionare), cu acreditarea CMI, vă va oferi oportunitățile de a lucra într-o gamă largă de sectoare și de a prospera pe această piață competitivă.

Următorul tău pas ar putea fi în oricare dintre aceste roluri:

 • Consultant în domeniul operațiunilor și aprovizionării
 • Manager de dezvoltare a afacerilor
 • Consultant de management
 • Analist sau Cercetător

Cariere și angajabilitate

Swansea Employability Academy (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să vă construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

 • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră.
 • Sfaturi și îndrumări individuale din partea consilierilor calificați profesional.
 • Ajutor cu găsirea de locuri de muncă, stagii, stagii de muncă și oportunități de voluntariat.
 • Acces la resurse informaționale pe o gamă largă de subiecte legate de managementul carierei.
 • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Școala de Management are, de asemenea, o echipă dedicată de angajabilitate internă care oferă sprijin suplimentar.

În timpul dvs. cu noi, veți avea șansa să:

 • Alăturați-vă schemei noastre de mentorat pentru angajare și obțineți îndrumare de către un angajator care vă poate ajuta în trecerea de la student la cel profesional.
 • Obțineți oportunitatea de a vorbi cu comunitatea noastră în curs de dezvoltare.
 • Lucrează și rețea cu angajatori dintr-o serie de companii naționale și multinaționale prin seminarii și evenimente.
 • Îmbunătățiți-vă abilitățile și întâlniți-vă pe angajatori în timpul modulului nostru de angajare, care este derulat de două ori pe an
 • Participați la afacerile noastre la competiția Bay și concurează împotriva altor studenți.
 • Completați premiul pentru angajabilitate Swansea.

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University fost desemnată Universitatea Anului la Whatuni Student Choice Awards 2019 pentru a doua oară în cinci ani. Pe lângă faptul că a fost încoronată Universitatea Anului, Swansea University ocupat primul loc în categoria Internațională și s-a clasat pe primele trei în categoriile Postuniversitar și Curs și Lector. Premiile Whatuni Student Choice Awards sunt votate în totalitate de către studenți, cu peste 41.000 de recenzii și comentarii trimise de la peste 160 de instituții din Marea Britanie.

În prestigiosul Ghid al Universității Guardian 2021, suntem pe locul 24 în Marea Britanie și am câștigat titlul de Universitatea Galeză a Anului pentru a doua oară în trei ani, consolidându-ne poziția de lider al instituției de învățământ superior din Țara Galilor.

Ne așezăm studenții în centrul tuturor. Drept urmare, am obținut un rating de aur, cel mai înalt rating posibil, în cadrul cadrului național de excelență în predare și rezultate studențești (TEF) și suntem pe locul 6 în Marea Britanie pentru satisfacția studenților în cadrul sondajului studențesc național pentru 2020.

Uimitoarele noastre campusuri de pe malul mării ne fac o locație de dorit pentru studenți și personalul din întreaga lume, iar comunitatea noastră multiculturală oferă o perspectivă globală, permițând celor care ne alătură să dezvolte abilități și cunoștințe care să le bazeze pe cariere de succes și îmbogățitoare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în managementul operațiunilor (cercetare)
  • Johannesburg, Africa de Sud
 • Master în Inginerie - Management Operațiuni
  • Odense, Danemarca
 • MSc Logistics and Global Operations
  • Lincoln, Regatul Unit