Keystone logo
Swansea University MSc Management (Operațiuni și Managementul Ofertei)
Swansea University

MSc Management (Operațiuni și Managementul Ofertei)

Swansea, Regatul Unit

Request duration

Request teaching languages

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Aveți o conștiință comercială puternică și un interes pentru gestionarea aprovizionării pe piețele globale și extrem de competitive de astăzi?

MSc Management (Managementul operațiunilor și al aprovizionării)Programul MSc Management (Managementul operațiunilor și al aprovizionării) de la Universitatea Swansea se adresează studenților cu un interes clar în înțelegerea modului în care produsele și serviciile sunt fabricate și distribuite și în învățarea modului în care acest proces poate fi îmbunătățit pentru companiile din secolul XXI. Gradul a fost conceput în mod special cu un accent clar pe managementul într-o comunitate globală interconectată.

Cursul vă oferă oportunitatea de a vă concentra pe module legate de gestionarea globală a lanțului de aprovizionare și managementul de proiect. Aceasta acoperă, de asemenea, concepte de bază de gestionare, cum ar fi gestionarea resurselor financiare, gestionarea operațiunilor, gestionarea resurselor umane și managementul marketingului.

Acreditat de Chartered Management Institute (CMI), singurul organism profesional din Marea Britanie dedicat promovării celor mai înalte standarde de excelență în management și leadership, cursul este deschis studenților din orice disciplină care doresc să lucreze în afaceri sau management. După ce veți absolvi, veți primi un certificat CMI de nivel 7.

Știm că este o lume competitivă. Pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din studiile dvs. și pentru a depăși concurența, programul include, de asemenea, un modul de competențe academice care acoperă aspecte precum metodele de cercetare.

Acest curs este, de asemenea, disponibil și în regim part time cu durata de 2 ani.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări