Keystone logo
SUNY Old Westbury School of Business

SUNY Old Westbury School of Business

SUNY Old Westbury School of Business

Introducere

Mesajul lui Dean

Școala de afaceri se angajează să ofere educație de afaceri de înaltă calitate studenților noștri prin curriculum-ul său, predarea și serviciile sale de sprijin pentru studenți. Programul nostru este actualizat continuu pentru a reflecta natura dinamică și competitivă a afacerilor din lumea reală.

Toate facultățile de afaceri pun un accent deosebit pe eficacitatea predării și accesibilitatea studenților. Facultatea este încurajată să experimenteze o diversitate de abordări în transmiterea informațiilor și asigurarea faptului că sala de clasă este un mediu de învățare participativ. Facultatea noastră se bazează pe experiența și cercetarea lor pentru a îmbogăți învățarea studenților în sălile noastre de clasă.

Școala de afaceri realizează importanța consilierii academice ca o componentă cheie în educația universitară a unui student. Serviciile de sprijin pentru studenți sunt destinate să completeze curriculum-ul și aspectul didactic al educației de afaceri a unui student. Vă mulțumim că ați ales să explorați site-ul Școlii de afaceri, linkurile de pe această pagină vă vor oferi mai multe informații. Vă sugerez să începeți făcând clic pe Spotlight on Engagement, Innovation și Impact.

Dr. Raj Devasagayam

Decan, Școala de Afaceri

E-mail: [email protected]

Locații

  • Old Westbury

    Old Westbury, Statele Unite ale Americii

    Întrebări