Keystone logo
SUNY Korea

SUNY Korea

SUNY Korea

Introducere

SUNY Coreea a deschis porțile în martie 2012, ca prima universitate americana a stabilit pe sol coreeană. Este, de asemenea, prima universitate să se alăture Incheon Global Campus (CIG). SUNY Coreea's programe de studii sunt comparabile cu universități de prestigiu din Statele Unite. Elevii se pot bucura de ambele american de educație și dinamic cultura coreeană. Noi prețuim integritatea morală și să depună eforturi pentru a preda elevilor noștri pentru a sluji altora cu virtutea și viziunea propriei lor. De asemenea, oferim carcase la prețuri accesibile on-campus, o varietate largă de burse, oportunități pentru a forma o rețea globală, precum și un sistem educațional bine echilibrat pentru a ridica studenții noștri ca lideri competenți și responsabili.

Suntem mandri de a avea studenți cu realizări academice stelare, și caută studenți cu talente excepționale. De asemenea, suntem mândri să spunem că corpul nostru student este o reflectare fidelă a comunității globale, cu peste 30% studenți internaționali. În prezent, oferim programe universitare și postuniversitare grad de Universitatea Stony Brook (SBU), Care este universitatea cea mai recunoscută în cadrul SUNY. Aceste programe sunt identice cu cele ale SBU și sunt predate de facultatea de SBU. Ca urmare, elevii noștri primesc aceeași diplomă eliberată de SBU la absolvire a acestora. Universitatea noastră continuă să se extindă ofertele sale de program într-o varietate de domenii academice, cum ar fi inginerie, modă, știință, și multe altele.

Aspirăm să fie hub-ul pentru educație la nivel mondial, cercetare și inovare. Pentru a realiza acest lucru, vom forma parteneriate cu instituții de top atât în ​​sectorul privat și public, și continua să facă tot posibilul pentru a construi rețeaua globală cu lideri și talente din întreaga lume.

despre SUNY

Universitatea de Stat din New York (SUNY) este natiunile cel mai mare și cel mai cuprinzător sistem universitar de stat în Statele Unite ale Americii. SUNY a fost înființată oficial în 1948, când New York, a devenit statul 48th pentru a crea un sistem universitar de stat. SUNY a reprezentat inițial o consolidare a 29 de instituții neafiliate, inclusiv 11 profesori de colegii. Astăzi, SUNY a crescut pentru a include 64 de campusuri dispersate geografic care au fost stabilite pentru a oferi educație de înaltă calitate și oportunitate.

Misiunea sistemului universitar de stat este de a oferi oamenilor de servicii educaționale New York, de cea mai înaltă calitate, cu cel mai larg acces posibil, într-o gamă completă de programe postsecondary academice, profesionale și profesionale. SUNY oferă o mare diversitate de opțiuni educaționale, inclusiv profesionale / cursuri pe termen scurt tehnice, certificat, asociat, și programe de diplomă de bacalaureat, diplome postuniversitare și studii post-doctorale. SUNY oferă acces la aproape orice domeniu de studiu academic sau profesional în cadrul sistemului, prin peste 7.000 de programe de studii și de certificat. SUNY se angajează să ofere o educație de calitate, la un preț accesibil pentru New York-ezi și studenți din întreaga țară și din lume. studenții SUNY reprezintă o comunitate globală care vine din fiecare stat din SUA, patru teritorii din SUA, și 160 de națiuni din întreaga lume.

despre SBU

Stony Brook University (SBU) este una dintre campusuri ale sistemului SUNY, situat pe Long Island, New York. Campusul Universității se află la aproximativ 60 de mile est de Manhattan și 60 de mile vest de Montauk. SBU a fost înființată în 1957 ca un colegiu pentru pregătirea profesorilor de liceu de matematică și științe. De atunci, SBU a crescut foarte mult și este acum recunoscut ca fiind unul dintre natiunile importante centre de învățare și de burse.

SBU a fost clasat în primele 100 de universități publice naționale de US News & World Report și este inclus pe lista lor de programe notabile pentru cercetare universitare și proiecte creative. SBU este un membru al prestigiosului Asociației Universităților Americane (AAU), organizația numai invitația celor mai bune universități de cercetare din America de Nord. Există 67 de specializări universitare de licență și 77 minori, 102 programe de masterat, 40 de programe de doctorat și 32 de programe de certificat de absolvent. Stony Brook este una dintre cele 10 universitati dat un premiu de recunoaștere National Science Foundation pentru integrarea cercetării și educației. Facilitatea de cercetare recunoscute pe plan internațional de Brookhaven National Laboratory (BNL) este situat în apropiere campusul său și este gestionat de SBU.

Locații

  • Incheon

    SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

    Programe

      Întrebări