Keystone logo
SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

Introducere

Școala de Management UB este o comunitate vibrantă și incluzivă de mari gânditori și chiar mai mari. Lucrăm împreună pentru a pune la îndoială și a susține teoriile, ridicându-ne reciproc și conducând schimbarea. Deoarece la Școala de Management UB, ambiția este o virtute, tenacitatea este dată și descoperirea se întâmplă peste tot, de la clasă la sala de consiliu. Așa o facem aici.

O tradiție de excelență

Începând cu anul 1923, Școala de Management UB și-a construit o reputație impresionantă ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri din lume. Gama cuprinzătoare a portofoliului nostru academic, expertiza facultății noastre și succesul mondial al absolvenților noștri sunt motivele primare pentru aclamarea școlii.

O prezență globală

Astăzi, reputația educațională a Școlii de Management se întinde literalmente pe glob, iar studenții de la școală vin din toată lumea. În orice clasă, un vizitator la școală poate găsi studenți din Buffalo sau din New York stând alături de studenți din Asia sau Germania, în timp ce ascultă un profesor care s-a întors recent de la predarea studenților din Singapore.

Într-un mediu de afaceri din ce în ce mai global, diversitatea programelor noastre și reputația noastră internațională ne ajută să ne asigurăm că gradul School of Management este o credință care deschide ușile absolvenților noștri în orice afacere din orice parte a lumii.

Un program clasat la nivel național de program complet MBA

Programul nostru de clasare full-time MBA pregătește studenții pentru poziții de conducere în management încă din 1931. Combinați un nucleu de construire a fundației cu electivi flexibili, vizați de carieră. Adăugați la aceasta practica învățării la trei niveluri - individual, echipă de studiu și cohortă - și programe premiate precum LeaderCORE ™ și Corporate Champions și aveți o experiență imbatabilă.

MBA-uri executive și profesionale

Cei mai buni directori din corporațiile de conducere din Western New York beneficiază și de programarea MBA a școlii, prin înscrierea în programul nostru dinamic de MBA. De la înființarea sa din 1994, sute de lideri de afaceri au absolvit acest program intensiv de 17 luni, conceput pentru cei mai talentați și experimentați directori din zonă.

Programul nostru profesional de MBA, un hibrid de învățare personală și bazată pe web, oferă opțiuni de sâmbătă și sâmbătă și poate fi finalizat în cel puțin 27 de luni. Proiectat pentru oamenii de afaceri cu cel puțin un an de experiență profesională, este cel mai prestigios și cel mai scump program cu normă parțială MBA din Western New York.

Prezență internațională puternică

Pe plan internațional, oferim o diplomă de licență în afaceri în Singapore, în colaborare cu Institutul de Management din Singapore. Oferim, de asemenea, un proiect de colaborare în Bangalore, India, care constă din două diplome de master: un Master în Știință în Managementul Științelor: Business Analytics și Sisteme de la Universitatea de Stat din New York la Buffalo și un Master of Business Administration de la Universitatea Amrita.

Conducerea programelor de licență

La nivel de licență, peste 2.900 de studenți se înscriu anual în programele noastre considerate la nivel național în administrarea și contabilitatea afacerilor. Mulți dintre acești studenți beneficiază de un program de internship care este considerat unul dintre cei mai buni și mai mari din țară.

Diploma de doctorat prestigios

Programul nostru de doctorat de management, cu peste 45 de studenți, este programul de doctorat premier în sistemul SUNY și recrutează studenți din întreaga lume. Absolvenții acceptă poziții la marile universități din SUA și la firme de consultanță și cercetare.

Instruire corporativă personalizată, antreprenoriat și leadership

Pe lângă programele care generează credite, oferim și programe inovatoare de educație și dezvoltare profesională pentru directori, profesioniști și organizații prin intermediul Centrului nostru pentru dezvoltare executivă (CED). CED oferă o serie de programe de formare fără credit, personalizate pentru companii și persoane fizice. Ofertele includ instruire în leadership, abilități de supraveghere, marketing, fabricație LEAN, management de proiect și multe altele. În general, programele pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor de instruire ale oricărei organizații. O gamă largă și diversă de organizații participă anual la instruirea CED.

Școala de Management este, de asemenea, acasă la Centrul pentru Conducere antreprenorială (CEL), care îmbunătățește talentul antreprenorial al creatorilor și managerilor de afaceri pentru a-și îmbunătăți perspectivele de creștere. Promovarea antreprenoriatului este vitală pentru revigorarea universității, a comunității înconjurătoare și a economiei mai mari din vestul New York-ului. CEL oferă educație individualizată și interactivă în domeniul antreprenoriatului.

Centrul Școlii de Management pentru conducere și eficacitate organizațională (CLOE) a fost lansat în 2013 pentru a crea lideri și organizații mai eficiente. Bazat pe o bază de bursă cu impact ridicat și implicare organizațională și economică axată pe probleme, CLOE se străduiește să fie un centru recunoscut la nivel internațional pentru producerea leadershipului de gândire în leadershipul și inovația organizațională.

Locații

  • Buffalo

    Buffalo, Statele Unite ale Americii

    Întrebări