Keystone logo
Sheffield University Management School MSc Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare
Sheffield University Management School

MSc Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* GBP pentru studenți acasă / UE și 21,450 GBP pentru studenții internaționali

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Dezvoltând abilitățile dumneavoastră operaționale și logistice pentru îmbunătățirea performanțelor și avantajul competitiv, acest MSc învață teoria și tehnicile necesare pentru gestionarea și îmbunătățirea cu succes a unui lanț de aprovizionare global și internațional.

Explorarea operațiunilor, lanțul de aprovizionare și logistica verde și sub-disciplinele de bază, veți dobândi expertiză în aportul pe care aceste sisteme îl fac și abilitățile necesare pentru a deveni un viitor lider în zona cu emisii reduse de carbon.

Echipa noastră de experți pe MSc în Logistică și Supply Chain Management colaborează îndeaproape cu industria, identificând nevoile și adaptarea învățării elevilor în consecință. Acest program oferă oportunități de rețea excelente și menține legături strânse cu companiile și festivalurile internaționale relevante, oferind un traseu pentru angajarea în viitor. Relația sa cu organizațiile este consolidată de un modul sponsorizat de companie.

Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare are acreditarea de la CIPS și CILT, două organizații premier globale care deservesc achizițiile și furnizarea și logistică și profesii de transport. Absolvenții programului nostru sunt eligibili pentru calitatea de membru cu drepturi depline al CIPS după ce au dobândit o experiență profesională relevantă de trei ani și pot lucra pentru a deveni Membru Chartered al CILT.


Cursul

Veți studia într-un mediu de învățare de ultimă oră în clădirea nouă renovată. Dimensiunile clasei sunt mici și studenții vin din întreaga lume, asigurând o perspectivă internațională asupra învățării.

Predate cu normă întreagă pe parcursul a două semestre, urmate de o disertație, elevii învață printr-o serie de cursuri, seminarii, studii de caz, lucrări de laborator, activități de grup pentru învățarea colaborativă și grupuri de discuții bazate pe web. Evaluarea se face prin sarcini individuale, proiecte de grup, examene și un proiect de management.

Aveți, de asemenea, opțiunea de a întreprinde un proiect organizațional, oferindu-vă experiență reală de lucru în cadrul unei companii
Cursul începe în septembrie și durează 12 luni. Elevii care finalizează cu succes primul semestru, dar nu continuă să primească certificatul PG. Cei care promovează modulele de semestre, dar nu finalizează proiectul de management primesc diploma.

module

Module de bază:

 • Logistica sustenabilă și managementul lanțului de aprovizionare
 • Tehnologia lanțului de aprovizionare
 • Sisteme logistice
 • Managementul operațiunilor pentru logistică și managementul lanțului de aprovizionare
 • Supply Chain Contabilitate și Finanțe
 • Leadership în lanțul de aprovizionare global
 • Gestionarea rețelelor de distribuție
 • Metode de cercetare
 • Disertație

Module opționale:

 • Management International
 • Management strategic
 • Strategia de afaceri internațională


Candidatul

Programul se adresează studenților din diferite medii diferite. Pentru a reuși și a fi competitivi astăzi și în viitor, managerii trebuie să înțeleagă cum să gestioneze și să îmbunătățească performanța lanțului de aprovizionare global și internațional. Aptitudinile ecologice au fost identificate ca un decalaj major de către un număr de guverne și lideri din industrie. Acest program vă va oferi un set important de competențe într-o zonă care este probabil să fie cheia viitoarelor lideri de afaceri și organizaționali.

Veți avea o diplomă de diplomă de 2: 1 sau o calificare profesională autorizată. Experiența de gestionare anterioară nu este esențială. Pentru studenții străini, cerința standard a limbii engleze a Sheffield University Management School este IELTS 6.5 cu cel puțin 6 în fiecare parte sau echivalent.


Scoala

Sheffield University Management School este mândră că se află în topul unu din școli de afaceri din lume datorită unei prestigioase acreditare Triple Crown (AMBA, EQUIS, AACSB). Clădirea spectaculoasă a clădirii arhitectului este situată în Broomhill cu frunze, la doar 15 minute de mers pe jos de centrul orașului și la 15 minute de mers cu mașina de districtul de vârf, asigurând o calitate foarte bună a vieții pentru dvs.

Suntem conduși de cercetare, dinamici și progresivi. Școala se străduiește ca fiecare absolvent să fie gata de lucru atât în ​​teorie, cât și în practică. Personalul nostru academic de clasă mondială și gradele și calificările de renume lucrează foarte mult pentru a asigura acest lucru.

Un serviciu de carieră dedicat este, de asemenea, disponibil pentru a sprijini studenții și pentru a vă pune în legătură cu organizațiile. Centrul de ocupare a forței de muncă acționează ca o interfață cheie între studenții din management și lumea exterioară. Este un serviciu dedicat care vă ajută să accesați sprijinul pentru ocuparea forței de muncă, dezvoltarea abilităților și oportunitățile în următoarele domenii; proiecte postuniversitare, stagii de practică, școli de vară internaționale postuniversitare, asociații profesionale de cadre și locuri de muncă.burse de studiu
Pentru mai multe informații despre burse, vizitați următorul site web. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în logistică executivă și management al lanțului de aprovizionare
  • Cranfield, Regatul Unit
 • Master în Achiziții și Managementul Lanțului de Aprovizionare
  • Cranfield, Regatul Unit
 • M.Sc. Managementul lanțului de aprovizionare
  • Berlin, Germania
  • Hamburg, Germania