Keystone logo
Sumy State University Master în tehnologii de protecție a mediului și ecologie
Sumy State University

Master în tehnologii de protecție a mediului și ecologie

Sumy, Ucraina

0 Months

Request teaching languages

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Departamentul de ecologie și tehnologii de mediu al Sumy State University formează specialiști în specialități „Tehnologii de protecție a mediului” și „Ecologie”.

Instruirea se desfășoară cu normă întreagă și cu jumătate de normă, atât pe un buget de stat gratuit, cât și pe bază comercială.

Profesorii cu înaltă calificare din departament și baza științifică a universității asigură un nivel ridicat de pregătire a absolvenților, ceea ce le va permite să aibă succes în întreprinderi industriale, servicii orășenești, instituții și organizații în departamente și servicii legate de protecția mediului, proiectare, și organizații de inginerie. instituții de cercetare și institute academice.

Pregătirea specialiștilor în acest domeniu va satisface nevoile de personal din regiunea Sumy și din alte regiuni din Ucraina și din țările CSI.

Personalul didactic al departamentului nu numai că pregătește viitorii ecologi, ci și predă discipline normative „Siguranța vieții”, „Fundamentele protecției muncii”, „Siguranța muncii în industrie”, „Protecția civilă”. Premiile la olimpiadele și conferințele studențești din toată Ucraina au fost câștigate în mod repetat la aceste discipline.

Leonid Dmytrovych Plyatsuk conduce departamentul - doctor în științe, profesor, academician al Academiei de Inginerie din Ucraina, academician al Academiei Internaționale de Ecologie și Siguranță a Vieții, vicepreședinte al Academiei Naționale de Științe din Ucraina pentru Tehnologii de Protecție a Mediului, președinte al Consiliul academic specializat D 55.01.04 Siguranță ecologică "și 17.17.08" Procese și echipamente de tehnologie chimică. "

Istoria Departamentului de Ecologie și Tehnologii de Mediu începe în 1992, când a fost deschisă secțiunea „Protecția mediului”. Departamentul cu drepturi depline „Ecologie aplicată și siguranță a vieții” și-a început activitatea în 1995. Primul laborator a fost pus în funcțiune în 1996, iar în același an a avut loc prima absolvire a inginerilor de mediu. În 2000, departamentul a redenumit Departamentul de Ecologie Aplicată. De-a lungul anilor de existență, Departamentul de Ecologie Aplicată a crescut constant și continuă să-și crească potențialul, dovadă fiind realizările absolvenților departamentului, dintre care majoritatea au reușit de-a lungul anilor, participând și câștigând premii la nivel internațional și național concursuri și concursuri.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în Biofizică
    • Vilnius, Lituania
  • Master în Managementul sistemelor naturale
    • Šiauliai, Lituania
  • Programul de absolvire GREEN în ecologie evolutivă în medii acvatice (EEAE)
    • Anglet, Franţa