Keystone logo
Sumy State University

Sumy State University

Sumy State University

Introducere

Sumy State University este situată în orașul Sumy din nord-estul Ucrainei. SumDU este o universitate de vârf de tip clasic. În prezent, Universitatea deservește aproximativ 13.500 de studenți care urmează studii de licență și masterat în 55 de specialități și 23 de domenii de cunoaștere. Aproximativ 1650 de studenți internaționali reprezintă aproximativ 50 de țări din întreaga lume.

Sumy State University este prima instituție de învățământ superior din Ucraina cu cele mai mari puncte (5 stele) în categorii precum predare, implicare, acces și învățare electronică. Sumy State University intră în TOP-250 de universități din Europa Centrală și de Est.

Universitatea dezvoltă în mod activ programe de mobilitate academică, inclusiv studii pe termen lung și pe termen scurt, stagii și programe de plasament pentru studenți de licență și postuniversitare, dezvoltare profesională, predare și mobilitate de cercetare pentru personalul cu burse substanțiale și acordarea de subvenții folosind recunoașterea tehnologiilor de transfer de credite rezultate academice.

Locații

  • Sumy

    Ryms'koho-Korsakova Street,2, 40000, Sumy

    Întrebări