Keystone logo
Sukhothai Thammathirat Open University

Sukhothai Thammathirat Open University

Sukhothai Thammathirat Open University

Introducere

Sukhothai Thammathirat Open University își propune să fie o universitate deschisă de clasă mondială, care utilizează un sistem de învățământ la distanță pentru a oferi tuturor învățare pe tot parcursul vieții.

Sukhothai Thammathirat Open University (STOU) a fost înființată oficial prin Royal Charter la 5 septembrie 1978 ca a unsprezecea universitate de stat din Thailanda. Majestatea Sa Regele Bhumibol Adulyadej (Regele Rama IX) a acordat cu grație universității numele său în onoarea Regelui Prajadhipok (Regele Rama VII), care deținea odată titlul de „Prințul Sukhothai Thammaracha” înainte de intrarea sa pe tron.

La 24 octombrie 1978, Majestatea Sa a emis mandate regale de numire a primului Consiliu al Universității și de numire a profesorului Dr. Wichit Srisa-an ca prim președinte, începând cu ianuarie 1978. După aproximativ doi ani de pregătire, Sukhothai Thammathirat Open University primit prima clasă academică la 1 decembrie 1980. Sukhothai Thammathirat Open University început cu trei școli de studiu: studii educaționale, arte liberale și științe de gestionare.

Locații

  • Bang Phut Sub-district

    หมู่ที่ 9,9/9, 11120, Bang Phut Sub-district

    Întrebări