Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Stratford University

Stratford University

Stratford University

Introducere

MISIUNEA NOASTRĂ

Stratford University este o instituție privată de învățare superioară. Corpul studenților este divers, inclusiv absolvenți de liceu recent, profesioniști care lucrează, studenți internaționali și persoane care doresc să își schimbe cariera. Misiunea Stratford University este de a pregăti studenții pentru cariere răsplătite prin programe educaționale de calitate care răspund nevoilor în schimbare ale angajatorilor și ale comunității. Pentru a îndeplini această misiune, Universitatea oferă o varietate de programe de certificat, diplomă, asociate, licență și absolvenți în domenii de cerere a forței de muncă emergente și mari.

Acreditat de Consiliul de acreditare pentru colegii și școli independente (ACICS) pentru a acorda certificat, diplomă, asociat, licență și master, Stratford University oferă studenți de calitate. ACICS este listată ca o agenție de acreditare recunoscută la nivel național care este recunoscută de Consiliul pentru Acreditare pentru Învățământul Superior (CHEA), un avocat național și o voce instituțională pentru autoreglarea calității academice prin acreditare. CHEA este o asociație formată din 3.000 de colegii și universități care acordă grad și recunoaște 60 de organizații de acreditare instituționale și programatice.

Stratford este, de asemenea, acreditat de American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF), asigurând că îndeplinim standardele și competențele stabilite pentru facultăți, curriculum și servicii pentru studenți.

Stratford University este certificată să funcționeze de Consiliul de Stat pentru Învățământ Superior pentru Virginia (SCHEV) pentru a opera campusuri în Virginia.

Locații

  • Falls Church

    Leesburg Pike,7777, 22043, Falls Church

    Întrebări