Keystone logo
Stonehill College

Stonehill College

Stonehill College

Introducere

Înființată ca colegiu catolic în 1948 de către Congregația Sfintei Cruci, abordarea holistică a lui Stonehill este ghidată de principiile educației și credinței. Elevii noștri devin cetățeni globali care apreciază cunoștințele, integritatea și compasiunea în încercarea de a crea o societate mai dreaptă.

Profesorii din Stonehill subliniază analiza critică și gândirea creativă, în timp ce îi îndrumă pe elevi în mai mult de 80 de programe academice în domeniile artelor, științelor, afacerilor și pre-profesionale.

Situat între Boston și Providence, Stonehill este un colegiu din Massachusetts, care oferă studenților o serie de experiențe de cercetare și stagiu în campus și în zonele metropolitane din apropiere. Stonehill a câștigat recunoașterea națională pentru studiile noastre internaționale și intern în străinătate programe, care oferă studenților noștri o lume a oportunităților.

113411_McGinnis_IMC_084.JPG

Fondator

Stonehill a fost fondată la 30 iunie 1948 de către Congregația Sfintei Cruci. Rev. George P. Benaglia, CSC, a fost numit primul președinte al Colegiului, iar primii studenți s-au înscris la 20 septembrie.

Tipul instituției

 • Privat
 • coeducational
 • Conferă BA, BS și BSBA

113401_karuna1.jpg

Acreditare

Stonehill este acreditată de către Comisia de Învățământ Superior din New England.

Acreditarea programatică suplimentară

 • Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate
 • American Chemical Society
 • Asociația Programelor Universitare în Administrarea Sănătății

Afilieri

 • Asociația Colegiilor și Universităților Americane
 • Asociația Colegiilor Catolice și a Universităților
 • Consiliul Colegiilor Independente
 • Asociația Națională a Colegiilor Independente și a Universităților
 • Southeastern Asociația pentru Cooperarea în Învățământul Superior din Massachusetts
 • Consorțiul din sudul Angliei privind rasa și etnia

Afilierea catolică

Stonehill este afiliat la Congregația Sfintei Cruci. Membrii Congregației participă la misiunea Colegiului în calitate de administratori, membri ai facultăților și miniștrii campusului.

Rev. John Denning, CSC este cel de-al nouălea preot al Sfintei Cruci pentru a servi ca președinte al lui Stonehill. În plus, membrii Congregației servesc Colegiul ca membri ai Consiliului de Administrație, dintre care mulți sunt absolvenții Stonehill.

NCAA Divizia a II-a Atletism

La toate nivelurile de competiție, atletismul reprezintă o mare parte a vieții la Stonehill - peste 80% dintre studenții noștri participă la o echipă de varsități din NCAA Division II sau joacă un sport intramural sau de club.

Stonehill Skyhawks concurează în cadrul Conferinței Northeast-10, cea mai mare conferință NCAA divizie II din țară.

 • Conferința nord-est-10
 • 20 echipe de varsități
 • 11 echipe de club intercollegiate
 • 20 programe sportive intramurale

Dotare

 • $ 199.696.551

Accolades recente

Stonehill este identificată în mod constant de către organizațiile implicate în evaluarea colegiilor și universităților din SUA ca fiind printre cele mai bune din țară în ceea ce privește valoarea, rezultatele și angajamentul de a face din lume un loc mai bun. Citiți despre recunoașterea noastră cea mai recentă.

113413_McGinnis_IMC_040.JPG

Misiunea noastră

Stonehill College , o instituție catolică de învățământ superior, fondată de Congregația Sfintei Cruci, este o comunitate de bursieră și credință, ancorată de o credință în demnitatea inerentă a fiecărei persoane.

Prin programa sa de arte și științe liberale și programe pre-profesionale, Stonehill College oferă o educație de cea mai înaltă calitate care încurajează gândirea critică, ancheta liberă și schimbul de idei.

Stonehill College educă întreaga persoană astfel încât fiecare absolvent de Stonehill să gândească, să acționeze și să conducă cu curaj spre crearea unei lumi mai drepte și compasiune.

Angajamentul nostru față de o comunitate diversă și incluzivă

La Stonehill College , credem în demnitatea inerentă a fiecărei persoane și suntem hotărâți să cultivăm și să apreciem o cultură în care diferențele sunt împărtășite și afirmate în mod deschis. Dat fiind că respectul reciproc este o piatră de temelie a educării întregii persoane, aspirăm să construim și să menținem o comunitate onestă, dreaptă și compasiune. Stonehill își propune să-i împuternicească pe fiecare dintre membrii săi să-și provoace și să se sprijine unul pe altul și să îmbrățișeze solidaritatea noastră umană pe care o înțelegem ca fiind esențială pentru incluziune.

Onorarea diferenței umane în multele sale forme este responsabilitatea fiecăruia din colegiu, atât individual cât și colectiv. Ca atare, vom lucra împreună pentru a aborda inechitățile și pentru a contribui la o lume mai dreaptă.

Creșterea diversității comunității noastre este o prioritate activă. Am dezvoltat și vom continua să extindem și să perfecționăm programe, practici și experiențe care promovează o cultură a apartenenței. Pentru a afla mai multe despre multiplele modalități prin care Colegiul demonstrează angajamentul său continuu față de comunitatea noastră și eforturile în domeniul justiției sociale, atât în interiorul, cât și dincolo de campusul nostru, vă rugăm să accesați pagina noastră cu resurse diversitare.

113402_karuna2.jpg

Filozofia noastră

Pentru a realiza această viziune, studenții realizează un program de studii, care încurajează bursa, analiza critică și gândirea creativă. Credincios în tradiția Sfântă Cruce în educație, Stonehill se angajează să dezvolte competențele morale, spirituale, intelectuale și sociale ale studenților săi, precum și să încurajeze hotărârea de a aduce aceste competențe asupra problemelor justiției sociale.

Prin studiul disciplinelor fundamentale ale artelor liberale, elevii se angajează în înțelepciunea și în întrebările care stau la baza unei minți educate. Învățarea cunoștințelor specializate cerute de profesiile de astăzi oferă instrumentele necesare pentru a duce o carieră productivă și pentru a modela lumea dincolo de clasă.

Prezența idealurilor intelectuale și morale catolice plasează Colegiul într-o lungă tradiție de anchetă liberă, angajarea în idei și valori teologice și filosofice transcendente, recunoașterea demnității inerente a fiecărei persoane și simțul obligației de a se dedica moralității se termină.

În celebrarea acestei demnități și a unității familiei umane, Stonehill susține o diversitate de persoane, de opinii și de perspective culturale și religioase. Colegiul afirmă că aprecierea acestei diversități este parte integrantă a dobândirii lățimii personale și intelectuale.

Facultatea, inspirată de o pasiune pentru predare, colaborează cu personalul pentru a crea un climat centrat pe elev care promovează provocările academice și ancheta riguroasă, bunăstarea fizică și creșterea emoțională, responsabilitatea personală, învățarea prin cooperare și comunitatea autentică.

O educație Stonehill încurajează studenții să dezvolte o dorință de-a lungul vieții pentru auto-descoperire și angajamentul față de serviciu, care va duce la o viață cu adevărat deliberată și plină de satisfacții.

113408_McGinnis_IMC_071.JPG

Trecutul nostru

Donahue Hall Lobby Stonehill College fost înființat la 30 iunie 1948. În acea zi, Commonwealth of Massachusetts a autorizat Congregația Sfintei Cruci să înființeze o instituție de învățământ superior în fosta proprietate a lui Frederick Lothrop Ames din North Easton.

Campusul de colegiu din Massachusetts este izbitoare de frumos. La un capăt se află Donahue Hall, conacul original al stilului georgian, construit în 1905. Acesta găzduiește administrația lui Stonehill, precum și o capelă în care masa este sărbătorită zilnic. Sala Donahue are vedere la o panoramă a clădirilor academice și a sălilor de ședere într-un cadru liniștit de peluze, păduri, câmpuri și iazuri.

De la înființarea sa în Franța în 1837, Congregația Sfintei Cruci sa angajat în lucrări de educație. În 1842, membrii Congregației au înființat Universitatea din Notre Dame din nordul Indiana. Alte instituții de învățământ superior fondate de Congregația din Statele Unite includ Universitatea Portland din Oregon, Universitatea St. Edward din Texas, King's College din Pennsylvania și Colegiul Holy Cross din Indiana.

Părintele Basil Moreau CSC, fondatorul Congregației, a avut drept preocupare principală faptul că educația afectează întreaga persoană. Părintele Moreau a vorbit și a scris despre educarea inimii, precum și despre instruirea minții, despre dezvoltarea oamenilor de valori și a oamenilor de știință. Tipic al sentimentelor lui Moreau a fost punctul de vedere exprimat într-o scrisoare circulară din 1849 adresată membrilor Congregației:

"Vom plasa mereu dezvoltarea întregii persoane alături de dobândirea de cunoștințe; mintea nu va fi cultivată în detrimentul inimii. "

În septembrie 1948, Stonehill College înscris primele elevi. În 1951, colegiul și-a extins înscrierea la studenții de bun venit. În decembrie 1959, Stonehill a obținut acreditarea deplină și membrii în Asociația New England pentru Colegii și Școli Secundare (NEASC).

Până în 1972, responsabilitatea Colegiului a fost învestită în provincia estică a Congregației Sfintei Cruci. În acel an, responsabilitatea a fost transferată unui consiliu de administratori ales și în primul rând alcătuit. Congregația a transferat, de asemenea, capitaluri proprii constituite din 375 de acri și clădiri pentru și în scopuri educaționale.

Atât spiritul, cât și litera transferului au cerut ca Stonehill College să continue să fie o instituție catolică a învățământului superior.

În calitate de Colegiu Catolic, Stonehill este dedicat discursului îmbogățit reciproc între cercetarea intelectuală și viața credinței. În calitate de colegiu în tradiția Sfântă Cruce, Stonehill încearcă să îi ajute pe elevi să își dezvolte abilitățile și să descopere cele mai adânci dorințe din viața lor. Ea urmărește să cultive îngrijorarea pentru demnitatea fiecărei persoane și să aibă grijă de victimele fiecărui prejudiciu. În îndeplinirea motto-ului său, Lux et Spes (latină pentru "Lumină și speranță"), Colegiul promovează competența de a vedea și curajul de a acționa. (Vezi Constituțiile Congregației Sfintei Cruci, nr. 14-17).

În această tradiție, Stonehill este deosebit de preocupat să promoveze o calitate a vieții în campus, care fortifică legături puternice de comunitate și o tradiție de serviciu care contribuie la o societate mai dreaptă și compasiune. În 1989, a fost aprobată o Declarație de principii atât de Colegiu, cât și de Congregația Sfântului Cruc pentru a asigura păstrarea patrimoniului catolic Catolică și pentru a angaja Congregația într-o prezență activă atât în posturile academice, cât și în cele pastorale din Colegiu.

Stonehill a efectuat primele exerciții de inițiere în 1952, iar în 2013 Colegiul a absolvit cel de-al 24-lea absolvent. Viziunea Colegiului pentru viitor este încapsulată în planul său strategic "Mai sus

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Easton

  Stonehill College 320 Washington Street Easton, MA 02357, , Easton

  Întrebări