Keystone logo
Stockholm University Master în ecologie peisajului
Stockholm University

Master în ecologie peisajului

Stockholm, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

01 Sep 2025

SEK 70.000 / per semester *

În campus

* Cetățenii UE/SEE/Elveția nu sunt obligați să plătească taxe

Introducere

Modelele de peisaj și schimbarea utilizării terenurilor sunt componente importante pentru înțelegerea proceselor ecologice care afectează biodiversitatea și funcțiile și serviciile ecosistemului.

Deoarece majoritatea factorilor politici și economici sunt exprimați prin activitățile umane, recent a fost recunoscută ca fiind importantă pentru a aborda multe dintre obiectivele noastre actuale de mediu. Programul nostru de educație se bazează pe punctele noastre forte de cercetare în ecologie istorică aplicată, analiza peisajului și managementul resurselor, legând ecologia comunității cu restaurarea și gestionarea atât a mediului terestre, cât și a mediului marin.

Acest program de master de doi ani este pentru studenții care doresc să înțeleagă și să exploreze legătura dintre procesele ecologice, modelele de peisaj și interacțiunile umane. Programul întâmpină studenți cu un interes multidisciplinar în ecologie la scări spațiale și temporale mai largi. Poate oferi o platformă extinsă pentru subiecte precum monitorizarea habitatelor, conservarea și restaurarea biodiversității, serviciile ecosistemice și gestionarea peisajelor, a peisajelor marine și a resurselor asociate acestora.

Curriculum

Admitere

Despre Școală

Întrebări