Keystone logo
Stockholm University

Stockholm University

Stockholm University

Introducere

Facultatea de Științe de la Stockholm University este cea mai mare facultate de știință din Suedia și se numără printre primele sute de facultăți de științe din lume în clasamentul din Shanghai. Facultatea oferă educație de vârf într-o serie de programe și cursuri, la nivel de masterat, mai mult de 30 de programe de studiu sunt oferite în limba engleză.

De ce să studiezi la cea mai mare facultate de știință din Suedia?

Cercetarea științifică include de la studiul celor mai mici componente ale materiei până la descoperirea și analiza fenomenelor interstelare. Dar există mai mult decât cercetare.

Combinarea studiilor în științe cu studii în limbi, economie sau chiar comunicare ar putea face competențele și profilul dvs. mai atractive pentru piața muncii. Stockholm University oferă studenților această posibilitate cu o gamă largă de cursuri în științe sociale și umaniste. Oamenii de știință și matematicienii se găsesc în cea mai variată funcție de la analiști financiari, anchetatori, autori, consultanți, vânzători sau manageri de proiecte din multe domenii diferite. Gama largă de cursuri oferite, atât în știință, cât și în alte domenii, precum și oportunitatea de a alege direcția cea mai potrivită pentru dvs. - cu posibilitatea suplimentară de a schimba ulterior traseul sau de a vă completa studiile cu un subiect nou - vă crește șansele de succes pe piața muncii.

Oamenii de știință și matematicienii din întreaga lume lucrează cu viitorul. Poate fi realizarea unor prognoze meteo mai fiabile, dezvoltarea unor medicamente noi și mai bune, îmbunătățirea protecției mediului sau crearea unor produse alimentare mai sănătoase. Într-un sondaj internațional privind ocupabilitatea absolvenților universitari, Stockholm University s-a clasat pe locul cel mai înalt în Suedia, pe locul al doilea în Scandinavia și pe locul 62 în întreaga lume.

Facultatea oferă atât programe, cât și cursuri la nivel universitar și postuniversitar în limba engleză. Nivelul general de competență în limba engleză în Suedia este foarte ridicat în conformitate cu indicele de competență în limba engleză. Suedia a fost clasată în top 5 de când a început indexul cu șase ani în urmă și a fost clasată pe locul 1 de trei ori. În plus față de nivelul general de competență în limba engleză, Stockholm University are personal didactic și de cercetare internațional și o experiență îndelungată în oferirea de cursuri în limba engleză.

Cursurile noastre sunt strâns legate de cercetările actuale desfășurate la facultatea de științe și majoritatea personalului nostru didactic sunt cercetători activi. Vedeți mai multe informații despre programele noastre internaționale de masterat.

Viața de student la Stockholm

Stockholm este capitala Suediei și unul dintre cele mai proeminente centre academice din nordul Europei. Orașul este alcătuit din mai multe insule și este înconjurat de apă. Apa este atât de curată încât poți înota de fapt în mijlocul orașului. Vara soarele nu apune niciodată pe deplin și oamenii se adună în baruri deschise, restaurante și parcuri pentru a se bucura de lumină și de clima temperată. În timpul iernii, este adesea posibil să patinezi cu gheață în mijlocul orașului.

Stockholm oferă învățământ superior de cel mai înalt standard internațional la universități și colegii universitare de renume, inclusiv instituții proeminente precum Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm School of Economics și Stockholm University .

De-a lungul anilor, nu mai puțin de doisprezece laureați ai Premiului Nobel au activat la aceste universități și colegii universitare, în domeniile fiziologiei și medicinei, fizicii, economiei și chimiei.

Locații

  • Stockholm

    Universitetsvägen,10 A, 106 91, Stockholm

    Întrebări