Keystone logo
© Domus Academy
St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

Introducere

Elevii globale

O Roma Campus de la Universitatea St. John recrutează un corp divers, student international. Studiind în străinătate la Roma permite studenților să se pregătească pentru arena mondială; afla mai multe despre afaceri internaționale și problemele politice; să participe la stagii de la agențiile ONU, organizațiile non-guvernamentale (ONG-uri), și ambasade; prospera într-un mediu academic confortabil și de susținere; bucura de noi experiențe; și cultiva prietenii de-a lungul vieții cu alți studenți din întreaga lume.

Oportunități globale

Pentru a pregăti studenții pentru a avea succes pe piața mondială, Sf. Ioan oferă o experiență academică internațională cu adevărat. Studenții noștri sunt încurajați să studieze în campusurile noastre din New York. Toate ofertele de curs în campusurile New York sunt deschise pentru a absolvi studenții înscriși la Roma. În plus, ajutorul financiar din SUA și fonduri de burse se aplică în Roma, la fel cum o fac la campusuri noastre din New York.

Ca o universitate metropolitane, Sf. Ioan este o parte integrantă din New York City, cu acces facil la resursele comerciale și culturale ale Manhattan-ului. Pentru studenții care doresc o perspectivă globală, de viață și de a studia în New York este un avantaj educațional major.

Munca în echipă și conducere

întreprinderi și organizații de succes angajează echipe de persoane pentru a căuta soluții la probleme. absolvenți de Sf. Ioan atinge un succes, deoarece ei învață să lucreze într-un mediu orientat către echipă în cazul în care studenții din diferite medii profesionale colaborează cu facultatea de a înțelege și de a rezolva problemele legate de afaceri.

Locații

  • Rome

    Via Marcantonio Colonna, 21A , 00192, Rome

Întrebări