Keystone logo
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies Maestru în Inginerie Mecanică
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Maestru în Inginerie Mecanică

Hoboken, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 18.340 / per semester *

În campus

* / semestru Perioada de școlarizare cu normă întreagă (9-12 credite)

Introducere

Prezentare generală

Construiți viitorul într-un program proiectat pentru a vă promova succesul.

Programul de master în inginerie mecanică de la Stevens vă oferă un avantaj într-o profesie din ce în ce mai competitivă, în care stăpânirea abilităților de cercetare, proiectare, producție și testare este la fel de importantă ca următoarea mare idee.

Acest program se concentrează pe tehnicile care permit crearea consecventă a produselor printr-o înțelegere științifică a materialelor inginerești și a proceselor de fabricație și vă pregătește să rezolvați probleme complexe de inginerie, să poziționați tehnologii emergente, să conduceți dezvoltarea produselor de înaltă calitate, să gestionați proiecte și să întrețineți standarde exigente într-o economie în continuă evoluție.

Avantajul lui Stevens

Stevens a fost prima instituție din Statele Unite care a oferit o diplomă în ingineria mecanică. Astăzi, ingineria mecanică rămâne una dintre forțele sale și o sursă continuă de inovație, formând studenți pentru poziții de lider în domeniul automobilelor, dispozitivelor medicale, producției de aditivi, energii regenerabile, robotică și automatizare, industria generatoare de energie și industria aerospațială și multe altele.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări