Keystone logo
State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

State University of New York Buffalo College of Arts and Sciences

Introducere

Universitatea din Buffalo este o universitate publică de cercetare de prim rang care valorizează și urmărește excelența academică. Atragem studenți excepționali care sunt curioși, implicați în studiile lor și hotărâți să reușească în timp ce fac diferența în lume.

Colegiul de Arte și Științe se angajează să scufunde studenții într-un mediu educațional integrativ. De la arte și științe umaniste la științele sociale și naturale, studenții noștri își urmează chemarea dincolo de granițele disciplinare. Unde te vor conduce talentele?

Facultățile din Colegiul de Arte și Științe sunt printre cele mai performante și dedicate în domeniile lor. Peste două treimi din facultatea noastră cu normă întreagă au fost angajați în ultimii zece ani, reprezentând un grup de cărturari strălucitori și pasionați care lucrează pentru a stimula un spirit de curiozitate, rigoare academică și investiții în succesul studenților prin crearea de noi cunoştinţe.

În căutarea unor soluții la problemele urgente ale lumii, studenții și facultățile noastre lucrează în tandem pentru a regândi metodele actuale, pentru a răspunde la întrebări dificile și, în cele din urmă, pentru a sparge barierele în calea descoperirii și avansării.

Locații

  • Buffalo

    810 Clemens Hall University at Buffalo Buffalo, NY, 14260, Buffalo

    Întrebări