Keystone logo
State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

Introducere

Creată în 1999 prin Legea 13.456, Universitatea de Stat din Goiás a adus o realitate nouă și promițătoare în învățământul superior din stat. Organizat ca o universitate multicampus, cu sediul în Anápolis, UEG este rezultatul procesului de transformare și încorporare a unor instituții de învățământ superior importante precum Universitatea de Stat din Anápolis (Uniana), Școala Superioară de Educație Fizică din statul Goiás (Esefego ) și alte instituții de învățământ superior izolate, întreținute de guvern.

Potrivit înregistrărilor istorice, UEG s-a născut pentru a beneficia de un număr mare de municipalități din Goiás, cu accent pe specificitățile regionale. Creșterea sa a oferit o experiență inovatoare printr-un proiect de interiorizare a activităților de predare, cercetare și extindere, conducând la mai multe municipalități din Goiás, un campus universitar, cu implementarea cursurilor universitare și postuniversitare în cele mai diverse domenii ale cunoașterii. În plus, UEG a implementat programe speciale, cum ar fi Programul de absolvire completă, care a oferit instruire, la nivel universitar, mii de profesori din rețelele de stat, municipale și private.

UEG a luat forma cu misiunea de a produce și socializa cunoștințele științifice și cunoștințele, pe lângă dezvoltarea culturii și formării integrale a profesioniștilor și a persoanelor capabile să fie inserate critic în societate și să promoveze transformarea realității socioeconomice a statului Goiás. și din țară. Ca instituție multicampus, UEG are campus universitar în toate microregiunile statului, contribuind la dezvoltarea durabilă a Goiás.

Locații

  • Goiás

    Goiás, Brazilia

    Întrebări