Keystone logo
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School Maestru Internațional de Arhitectură
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Maestru Internațional de Arhitectură

Florence, Italia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Curriculum

Introducere

Frumusețea pentru a provoca lumea. Crezi în El?

Un nou concept de școală de design

Caracteristica acestor cursuri este că teoria se îmbină cu practica într-un mediu de lucru real în care în fiecare zi, în fiecare oră ne subverim pe noi înșine și lumea!

Master internațional de arhitectură în Italia cu certificat de practică profesională

Arhitectura de înaltă calitate conține întotdeauna o referință la arhitectura globală istorică și contemporană. Italia este cel mai bun loc pentru explorarea originii Arhitecturii și, în același timp, pentru observarea designului avangardist în noile lucrări ale uimitoarelor arhitecți de talie mondială.

Mai mult decât atât, conceptul inovator al masterului nostru de arhitectură din Italia , combinația dintre teorie cu munca internațională reală, pe care am realizat-o în cinci locații din lume, dezvoltă o nouă abordare a cursului „Studiu asupra mediului de lucru” în care toate prelegerile vor fi se aplică direct aventurii muncii reale cu complexitatea sa și combinația sa fascinantă de materiale, spațiu, lumină, funcții și construcție.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, a înțelege nevoile acestora, a vizita și a lucra pe șantiere de construcții, a forma o relație cu firma de construcții și a înțelege cum funcționează o bancnotă și cum puteți păstra controlul asupra ideii dvs. în lumea reală este cea mai bună pregătire pentru cariera ta profesională. La sfârșitul masterului în arhitectură în Italia , veți avea, de asemenea, finalizat o perioadă de experiență practică, care va fi pașaportul dvs. în lumea muncii și vă oferă, de asemenea, un certificat de practică profesională la nivel înalt.

Datorită naturii speciale și a nivelului înalt al cursului de master de arhitectură într-un mediu de lucru real, numărul de studenți este limitat la 7. Selecția pentru cursul de master este limitată la candidații care dețin o diplomă sau o diplomă în discipline creative. Candidații trebuie să trimită un CV cu o scrisoare de intenție către școală și să completeze chestionarul nostru.

Toți solicitanții pentru cel mai bun Master de arhitectură din Europa trebuie să cunoască fundamentele programelor pentru Photoshop și desenul tehnic, pe sistem Windows sau Mac Os și trebuie să pună la dispoziție propriile laptopuri.

Fiecare candidat de succes va fi urmărit personal de un profesor care este și profesionist în cadrul firmei.

Toate prelegerile, laboratorul și atelierul sunt desfășurate în limba engleză.

Despre Școală

Întrebări