Keystone logo
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introducere

Frumusețea pentru a provoca lumea. O crezi?

Conceptul unic al școlii derivă din combinarea prelegerilor academice în cadrul cursurilor și lucrărilor pe proiecte autentice cu profesioniști și furnizori - inspecții la fața locului și experiențe la fața locului - împreună cu vizite la ateliere, laboratoare, fabrici și magazine. Toți împreună pentru a submina lumea în fiecare zi, în fiecare oră.

Cursurile iau în considerare rezultatele celor mai importante cercetări academice internaționale, cu mărturii de la designeri și arhitecți de renume mondial. Aproape toate ideile noi sunt inspirate din opere de artă și artiști. Pe lângă activitățile științifice și practice, citim împreună, și discutăm texte despre filozofie, artiști, actualitate și ultimele tendințe în design și arhitectură.

Firma noastra este un studio de arhitectura si design situat in Florenta. Am ales acest mare oraș din mai multe motive.

În primul rând, locația centrală a Florenței ne permite să vizităm, să studiem și să lucrăm în multe alte orașe, precum Milano, Roma și Veneția, unde am dezvoltat relații de lucru intense. De fapt, locația geografică a Florenței oferă acces rapid și ușor la toate părțile Italiei.

În al doilea rând, designul internațional italian și-a luat naștere aici, unde cel mai interesant context istoric s-a întâlnit cu o viziune asupra viitorului.

În al treilea rând, pentru că este cel mai emoțional oraș din Italia.

Mai mult, locația noastră se află în „Via degli Artisti”, cartierul marilor artiști din oraș cunoscut pentru istoria producției artistice.

Specificul cursurilor noastre este că predarea combină experiența de lucru internațională cu prelegerile teoretice.

Printr-o abordare practică a muncii și vizite în oraș cu design la fața locului, profesorii noștri predau diverse aspecte implicate în dezvoltarea proiectelor atât în domeniul mobilierului, cât și al designului interior, cât și al arhitecturii.

Învață, fă

Locații

  • Florence

    Studium Architecturae Florence Design School, , Florence

Întrebări