Keystone logo
Stanford University School of Engineering

Stanford University School of Engineering

Stanford University School of Engineering

Introducere

Stanford Engineering a fost în fruntea inovației timp de aproape un secol, creând tehnologii esențiale care au transformat lumile tehnologiei informației, comunicațiilor, îngrijirii sănătății, energiei, afacerilor și nu numai.

Facultatea noastră desfășoară cercetări inovatoare, interdisciplinare, iar studenții noștri absolvesc cu excelență tehnică, precum și cu creativitatea, conștientizarea culturală și abilitățile antreprenoriale care provin din expunerea la tot ceea ce Universitatea Stanford are de oferit.

Facultatea școlii, studenții și absolvenții au stabilit mii de companii și au pus bazele tehnologice și de afaceri pentru Silicon Valley. Astăzi, școala educă lideri care vor avea un impact asupra problemelor globale și caută să definească cum va arăta viitorul ingineriei.

Misiune

Misiunea noastră este să căutăm soluții la probleme globale importante și să educăm lideri care vor îmbunătăți lumea prin puterea principiilor, tehnicilor și sistemelor inginerești.

Obiectivele noastre cheie sunt:

Efectuați cercetări bazate pe curiozitate și pe probleme, care generează noi cunoștințe și produc descoperiri care oferă bazele viitoarelor sisteme proiectate

Oferiți educație de clasă mondială, bazată pe cercetare, studenților și formare pe scară largă liderilor din mediul academic, din industrie și din societate

Conduceți transferul de tehnologie în Silicon Valley și nu numai cu oameni educați profund și pe scară largă și idei transformatoare care vor îmbunătăți societatea și lumea noastră.

Viitorul ingineriei

Școala de ingineri a viitorului va arăta foarte diferit de ceea ce arată astăzi. Așadar, în 2015, am reunit o gamă largă de părți interesate, inclusiv profesori de la jumătatea carierei, studenți și personal, pentru a aborda două întrebări fundamentale: În ce domenii școala de inginerie poate avea un impact semnificativ în schimbarea lumii și cum ar trebui să fie configurat pentru a aborda oportunitățile și provocările majore ale viitorului?

Locații

  • Stanford

    Escondido Mall,530, 94305, Stanford

    Întrebări