Keystone logo
Stanford University Graduate School of Business

Stanford University Graduate School of Business

Stanford University Graduate School of Business

Introducere

Stanford Graduate School of Business este un loc în care orice și totul este posibil. Acolo unde limitele cunoașterii sunt împinse dincolo de ceea ce se poate imagina. Acolo unde idei și perspective diverse nu sunt doar acceptate, sunt încurajate și îmbrățișate.

Și în acest mediu unic de inovație și colaborare, apar lideri principiali. Facultatea, studenții, personalul și absolvenții dezvoltă curajul de a-și asuma riscuri, pasiunea de a conduce și motivația de a avea un impact pozitiv - asupra lor și asupra lumii.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a crea idei care să aprofundeze și să promoveze înțelegerea noastră asupra managementului și, împreună cu acele idei, să dezvoltăm lideri inovatori, principiali și perspicace care schimbă lumea.

Mentalitatea noastră

La Stanford GSB, credem în spiritul posibilităților nesfârșite. Deci, împreună, riscăm. Provocăm gândirea convențională, invităm și îmbrățișăm idei diverse și colaborăm pentru a schimba lumea.

Această mentalitate antreprenorială face posibilă inovația și transformarea. Crescând cu Silicon Valley, această mentalitate este pentru totdeauna o parte din ADN-ul nostru. Este sosul nostru secret; pare oarecum intangibil până când îl experimentați direct - când pășiți în campus, luați o clasă online sau în întreaga lume, vă întâlniți cu profesorii, discutați cu un student sau faceți o idee.

Locații

  • Stanford

    Knight Way,655, 94305, Stanford

    Întrebări